Honda, motor, lesmotor, rijinstructeur, Lesmotortestdag

Honda op de Lesmotor Testdag 2014 (video)

Honda was met zeven motormodellen vertegenwoordigd op de Lesmotor Testdag in Lelystad. Zowel de CB500 als de CBF125, de CTX1300, de MSX125, de NC750, de VFR1200 en de VFR800 konden uitgebreid worden getest op het gebruik als les- of volgmotor. De Honda-modellen gooiden op verschillende gebieden hoge ogen. Zo was de CTX1300 volgens de aanwezigen mooiste van de testmotoren.

Bekijk hier de video van VerkeersProTV:

Auteur: Roosmarijn Dierick

1 reactie op “Honda op de Lesmotor Testdag 2014 (video)”

Rijschool Flex Line|19.08.14|23:11

en nou maar hopen dat Honda betere service gaat bieden dan de louzy Suzuki. Onze gloednieuwe Suzuki Gladius 2014 is al 3 weken voor reparatie bij Motorport Wateringen. Het kapotte onderdeel wordt in 4 weken tijd ‘ingevlogen’. Ze durven dus je zonder blikken of blozen te vertellen dat het “invliegen” 4 weken gaat duren!!! Dit is toch te zot om waar te zijn? Toen we de bestellingen wilden plaatsen hadden ze wel een leenmotor beschikbaar. nu niet meer. Nou nooit meer … Suzuki dus

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Honda op de Lesmotor Testdag 2014 (video) | RijschoolPro
Honda, motor, lesmotor, rijinstructeur, Lesmotortestdag

Honda op de Lesmotor Testdag 2014 (video)

Honda was met zeven motormodellen vertegenwoordigd op de Lesmotor Testdag in Lelystad. Zowel de CB500 als de CBF125, de CTX1300, de MSX125, de NC750, de VFR1200 en de VFR800 konden uitgebreid worden getest op het gebruik als les- of volgmotor. De Honda-modellen gooiden op verschillende gebieden hoge ogen. Zo was de CTX1300 volgens de aanwezigen mooiste van de testmotoren.

Bekijk hier de video van VerkeersProTV:

Auteur: Roosmarijn Dierick

1 reactie op “Honda op de Lesmotor Testdag 2014 (video)”

Rijschool Flex Line|19.08.14|23:11

en nou maar hopen dat Honda betere service gaat bieden dan de louzy Suzuki. Onze gloednieuwe Suzuki Gladius 2014 is al 3 weken voor reparatie bij Motorport Wateringen. Het kapotte onderdeel wordt in 4 weken tijd ‘ingevlogen’. Ze durven dus je zonder blikken of blozen te vertellen dat het “invliegen” 4 weken gaat duren!!! Dit is toch te zot om waar te zijn? Toen we de bestellingen wilden plaatsen hadden ze wel een leenmotor beschikbaar. nu niet meer. Nou nooit meer … Suzuki dus

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.