NK behendigheid tijdens de Lesmotor Testdag 2014 (video)

Tijdens de Lesmotor Testdag werd niet alleen om de titel Les- en Volgmotor van het Jaar gestreden, ook tijdens het NK Behendigheid stond een eerste prijs op het spel. Motorrijschoolhouder Stephan Moerkerken ging er met de titel vandoor. Zijn compagnon Nikki van der Spek eindigde op de tweede plek. Het duo stond ook tijdens de eerdere edities van het NK Behendigheid op het erepodium en wist deze keer wederom de snelste en de tweede tijd neer te zetten.

Bekijk hier de video van VerkeersProTV:

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

NK behendigheid tijdens de Lesmotor Testdag 2014 (video) | RijschoolPro

NK behendigheid tijdens de Lesmotor Testdag 2014 (video)

Tijdens de Lesmotor Testdag werd niet alleen om de titel Les- en Volgmotor van het Jaar gestreden, ook tijdens het NK Behendigheid stond een eerste prijs op het spel. Motorrijschoolhouder Stephan Moerkerken ging er met de titel vandoor. Zijn compagnon Nikki van der Spek eindigde op de tweede plek. Het duo stond ook tijdens de eerdere edities van het NK Behendigheid op het erepodium en wist deze keer wederom de snelste en de tweede tijd neer te zetten.

Bekijk hier de video van VerkeersProTV:

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.