innstyle, zaal, lesautotestdag, rijschoolbeurs

Vier zalen Rijschoolbeurs tijdens Lesauto-testdag: zaal 3

innstyle, zaal, lesautotestdag, rijschoolbeurs

Tijdens de Lesauto-testdag op 26 november bij InnStyle in Maarssen is er ook een Rijschoolbeurs, waar toeleveranciers en organisaties uit de rijschoolbranche zich presenteren. Deze Rijschoolbeurs bestaat in totaal uit 4 zalen. Onderstaande bedrijven presenteren zich in de zaal ‘Foyer’ en stellen zich graag even aan u voor.

CBR

Bij de stand van het CBR kunnen rijinstructeurs en rijschoolhouders terecht met allerlei CBR-gerelateerde vragen. Bijvoorbeeld als er nog onduidelijkheden bestaan over de Derde Rijbewijsrichtlijn, 2toDrive of de nieuwe tarieven.

Het CBR beoordeelt de rijvaardigheid en medische geschiktheid van bestuurders en de vakbekwaamheid van professionals in transport en logistiek. De organisatie is opgedeeld in vier divisies: Theorie, Rijvaardigheid, Rijgeschiktheid en CCV.

Belastingdienst

De Belastingdienst heeft onlangs aangekondigd de rijschoolbranche extra scherp in de gaten te gaan houden. Rijscholen die twijfelen of zij hun aangifte op juiste wijze indienen, kunnen tijdens de Rijschoolbeurs terecht met vragen aan de Belastingdienst.

De Belastingdienst is verantwoordelijk voor het heffen en innen van belastingen en premies.

Rijkswaterstaat: Programmabureau Incident Management

Incident Management staat voor een geheel aan daadkrachtige maatregelen om de weg na een incident zo spoedig mogelijk vrij te maken. Hierbij wordt rekening gehouden met de verkeersveiligheid, de behartiging van belangen van mogelijke slachtoffers en de beheersing van de ontstane schade. Dit alles wordt uitgevoerd en ondersteund door een bijzonder samenwerkingsverband tussen publieke en private organisaties.

IM vormt daarbij een unieke en relatief goedkope vorm van management, die onze samenleving meer oplevert dan kost.

Lesautoverhuur.nl

Lesautoverhuur biedt u een groot scala aan diensten om uw mobiliteit te waarborgen. Met de grootste zorg hebben wij ons dienstenpakket samengesteld, waarbij kwaliteit en dienstverlening een leiden rol hebben. De basis hiervoor is een groot wagenpark van representatieve en jonge lesvoertuigen die op verhuurbasis worden aangeboden.

Wij bieden verhuur van lesautoʼs bij onderhoud en/of reparatie, verhuur van lesauto’s bij schadeherstel, verhuur van lesauto’s bij tijdelijk extra gewenste capaciteit, korte termijn verhuur (1-3 jaar), short lease (2-12 maanden) en Long term lease (1-3 jaar).

Rijschoolbeurs

Rijinstructeurs die zich al hebben ingeschreven voor de Lesauto-testdag kunnen de hele dag door de Rijschoolbeurs bezoeken. Mensen die op de reservelijst staan hebben vanaf 14:00 uur gratis toegang tot de rijschoolbeurs en ontvangen een aantal consumpties gratis.

Meld u direct kosteloos aan voor een bezoek aan de Rijschoolbeurs vanaf 14:00 uur via het inschrijfformulier.

Lees ook: Zaal 1
Lees ook: Zaal 2
Lees ook: Zaal 3
Lees ook: Zaal 4

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.