innstyle, zaal, lesautotestdag, rijschoolbeurs

Vier zalen Rijschoolbeurs tijdens Lesauto-testdag: zaal 4

innstyle, zaal, lesautotestdag, rijschoolbeurs

Tijdens de Lesauto-testdag op 26 november bij InnStyle in Maarssen is er ook een Rijschoolbeurs, waar toeleveranciers en organisaties uit de rijschoolbranche zich presenteren. Deze Rijschoolbeurs bestaat in totaal uit 4 zalen. Onderstaande bedrijven presenteren zich in de zaal ‘Water’ en stellen zich graag even aan u voor.

Stipto Media

Stipto Media voorziet van origine studenten, starters en young professionals van  en innovatief en informatief multimediaal platform voor de beste keuzes in studie, werk en leven. Zo werd onlangs een nieuw Social Local Mobile product aan haar portfolio toegevoegd, de Rijlesapp. De Rijlesapp combineert social media, mobile en gps om een effectief platform voor rijscholen te creëren.

Rijscholen bereiken hiermee de vrienden van hun leerlingen op Facebook en maken daarmee effectief reclame. Ook kan de rijschool de interactie met de leerlingen vergroten door in de applicatie pushberichten te sturen over bijvoorbeeld de lestijden en comments plaatsen bij de gereden lessen. De Rijlesapp helpt u nieuwe klanten te bereiken, stimuleert interactie over uw rijschool op social media en geeft u een handige tool om gratis te communiceren via pushberichten.

Verjo

VERJObv staat al jaren bekend als dè uitgever voor leermiddelen op het gebied van verkeer en vervoer. En niet voor niets! Want keer op keer bewijzen wij dat u altijd up-to-date kunt zijn met goede producten. VERJO is ruim 30 jaar geleden begonnen met de uitgave van één boek. Inmiddels is het assortiment uitgebreid tot een vijftigtal (!) boeken en tientallen cd-roms die bijna elk gebied van verkeer en vervoer over de weg bestrijken. Verder staat VERJO bekend als de leverancier van duurzame lesaccessoires voor de rijschoolhouder.

Alle producten (zowel de boeken als de cd-roms en leermiddelen) worden door VERJO zelf ontwikkeld.

Jongepier Mobility Masters

Jongepier Mobility Masters is in 1981 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot één van de kwalitatief meest hoogstaande leveranciers van opleidingen in de mobiliteitsbranche in Nederland. De beste opleidingen voor rij-instructeurs, taxi chauffeurs en ondernemers vindt u bij Jongepier Mobility Masters.

Door de kwaliteit van de dienstverlening voortdurend te bewaken is Jongepier Mobility Masters een betrouwbaar opleidingsinstituut.

VRB/SRB

De Vereniging Rijschool Belang (VRB) is een landelijke brancheorganisatie die opkomt voor de belangen van rijschoolhouders. De vereniging is opgericht uit de branche voor de branche.

De Stichting Rijschool Belang (SRB) koopt collectief producten en diensten in voor aangesloten rijschoolhouders.

Green Dino

Green Dino heeft meer dan 100 rijsimulators geleverd aan kleine en grote rijscholen door heel Nederland. De automatische training en beoordeling maakt het mogelijk om zonder begeleiding van een instructeur leerlingen de basisvaardigheden aan te leren zoals het schakelen, sturen, kijken en voorrang geven.

Begin 2012 is hier de training ‘Gevaarherkenning’ van de Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid aan toegevoegd. Een goed alternatief voor een lesauto dus en u krijgt Victor onze virtuele instructeur er gratis bij

Peter Claassen

Peter Claassen dubbele bedieningen b.v. sinds 1975 hét adres voor inbouw van kabel dubbele bedieningen in Waalwijk. Marktleider op het gebied van het inbouwen van kabel dubbele bedieningen (originele Peheja systeem). Cliënteel uit heel Nederland maar ook vanuit o.a. België, Duitsland, Frankrijk, Denemarken en Luxemburg.

Peter Claassen is ontstaan vanuit een eenmanszaak (Peter Claassen) en nu gegroeid naar een middelgroot bedrijf met 12 medewerkers.

Haverkate

Haverkate is een klein administratie- en advieskantoor, gespecialiseerd in de boekhouding van rijscholen. We zijn op de hoogte van de specifieke problemen van uw vakgebied en hebben aan een half woord genoeg. Bovendien hebben we sinds de oprichting van ons kantoor (1997) extra kennis en ervaring opgedaan.

We verzorgen de gedeeltelijke of complete administratie voor rijscholen. Voor eenmansbedrijven, VOF’s en BV’s verzorgen wij de jaarrekening, de aangifte(n) omzetbelasting, inkomstenbelasting en de salarisadministratie.

FlexPulse

Flexpulse automatisering is een jong en dynamisch bedrijf in Tilburg, dat sinds 2009 actief is op het gebied van automatisering, gespecialiseerd in online agenda en boekhoud systemen. 
Om uw administratie nog verder te vereenvoudigen bieden wij de mogelijkheid alle data te exporteren naar overzichtelijke Microsoft Excel documenten of CSV bestanden (gebruikt door externe boekhoudingspakketten zoals bijvoorbeeld Snelstart en Exact).

Voorts hebben wij nauw samengewerkt met de ict-afdeling van het CBR, waarmee de mogelijkheid is ontwikkeld om rechtstreeks examens en toetsen te synchroniseren tussen de agenda van het CBR en die van het Flexpulse Plan Rijles systeem.

Rijschoolbeurs

Rijinstructeurs die zich al hebben ingeschreven voor de Lesauto-testdag kunnen de hele dag door de Rijschoolbeurs bezoeken. Mensen die op de reservelijst staan hebben vanaf 14:00 uur gratis toegang tot de rijschoolbeurs en ontvangen een aantal consumpties gratis.

Meld u direct kosteloos aan voor een bezoek aan de Rijschoolbeurs vanaf 14:00 uur via het inschrijfformulier

Lees ook: Zaal 1
Lees ook: Zaal 2
Lees ook: Zaal 3
Lees ook: Zaal 4

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.