Lesauto, Testdag, workshop, Innstyle, Maarssen

Workshops voor rijinstructeurs tijdens de Lesauto Testdag

Tijdens de Lesauto Testdag 2013 zijn er verschillende workshops die u als bezoeker kunt bijwonen. Er zijn 2 zalen waarin simultaan workshops worden gehouden. Schrijf u in voor de Lesauto Testdag en maak uw keuze om deel te kunnen nemen aan de workshops. Bezoekers hebben de mogelijkheid om zich in te schrijven voor maximaal 2 van de aangeboden workshops.

Bekijk het workshopprogramma:

“Rijles geven op de trekker & status T-rijbewijs” – Piet Dillema

Gedurende deze workshop wordt ingegaan op het T-rijbewijs, dat per 1 januari 2015 verplicht wordt voor het besturen van trekkers op openbare wegen. Aan de hand van voorbeelden wordt het belang om de verkeersveiligheid van landbouwtrekkers verder te bevorderen uitgelegd. Tevens wordt er dieper ingegaan op het lesgeven op de trekker en u kunt na de workshop een demonstratie op de trekker bijwonen.

“Veilig en goedkoop pinnen in de lesauto” – Het CCV / Payleven

Tijdens deze workshop van het Centrum Criminaliteitspreventie Veiligheid en Payleven wordt voorlichting gegeven over een oplossing waarmee de rijinstructeur overal en altijd kaartbetalingen kan accepteren, gemakkelijk, betaalbaar en veilig. Dit kan een belangrijke verbetering in de veiligheid betekenen; een mobiel pinapparaat. Door deel te nemen aan de workshop kunt u gebruik maken van het aanbod voor de mobiele pinoplossing van payleven, waarbij u tot €1000 subsidie kunt ontvangen. Deelname aan de gratis workshop is een vereiste om van het aanbod gebruik te maken.

“Verkeerangst de baas” – Sjaak de Coninck, DCTM

Sjaak de Coninck geeft in deze workshop wvoorlichting over verkeerangst en over de opleiding Rijinstructeur+. De Rijinstructeur+ opleiding heeft tot doel rijbewijsbezitters met complexe en/of fobische rijangst gericht te kunnen helpen bij het overwinnen van hun belemmeringen. Er wordt uitleg gegeven over de NLP-principes (Neurolinguïstisch programmeren) waarop de opleiding is gebaseerd. NLP levert technieken zodat mensen de benodigde competenties of vaardigheden in kunnen zetten, die ze in andere situaties wel toepassen, maar niet altijd toegankelijk zijn op de momenten dat men ze nodig heeft.

“Klassikaal theorieles geven anno 2013” – Chris Verstappen, Verjo

Tijdens deze workshop wordt gekeken naar de toekomst van klassikaal theorieles geven en hoe u op een boeiende en interactieve manier de leerstof aan leerlingen kunt overbrengen. Er wordt uitgelegd hoe u door het geven van interactieve theoriecursussen zelf het leertempo en de diepgang kan bepalen. En zo de cursus af te stemmen op de wensen en mogelijkheden van de leerlingen.

“Status van WRM Bijscholing” – Arnold Beumer, LBVI

Arnold Beumer gaat in de workshop “Status van WRM Bijscholing” in op de stand van zaken omtrent de evaluatie WRM. Daarnaast worden er tips en tricks gegeven voor de verplichte bijscholing WRM.

“Tijd & geld besparen met rijschoolsoftware” – Wouter Eijkelenkamp, Dation

Gedurende deze workshop wordt op praktische wijze uitgelegd hoe rijinstructeurs eenvoudig tijd en geld kunnen besparen door processen in de rijschool te automatiseren. Aan de hand van praktische voorbeelden waar veel rijscholen momenteel tegen aanlopen / veel tijd aan kwijt zijn, wordt uitgelegd hoe u uw planning, administratie en communicatie een stuk eenvoudig en leuker kunt maken. Deze uitleg wordt ondersteund door een live demonstratie van de software, zodat u een beeld van de mogelijkheden van rijschoolsoftware krijgt.

lesautotestdagheader

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Workshops voor rijinstructeurs tijdens de Lesauto Testdag | RijschoolPro
Lesauto, Testdag, workshop, Innstyle, Maarssen

Workshops voor rijinstructeurs tijdens de Lesauto Testdag

Tijdens de Lesauto Testdag 2013 zijn er verschillende workshops die u als bezoeker kunt bijwonen. Er zijn 2 zalen waarin simultaan workshops worden gehouden. Schrijf u in voor de Lesauto Testdag en maak uw keuze om deel te kunnen nemen aan de workshops. Bezoekers hebben de mogelijkheid om zich in te schrijven voor maximaal 2 van de aangeboden workshops.

Bekijk het workshopprogramma:

“Rijles geven op de trekker & status T-rijbewijs” – Piet Dillema

Gedurende deze workshop wordt ingegaan op het T-rijbewijs, dat per 1 januari 2015 verplicht wordt voor het besturen van trekkers op openbare wegen. Aan de hand van voorbeelden wordt het belang om de verkeersveiligheid van landbouwtrekkers verder te bevorderen uitgelegd. Tevens wordt er dieper ingegaan op het lesgeven op de trekker en u kunt na de workshop een demonstratie op de trekker bijwonen.

“Veilig en goedkoop pinnen in de lesauto” – Het CCV / Payleven

Tijdens deze workshop van het Centrum Criminaliteitspreventie Veiligheid en Payleven wordt voorlichting gegeven over een oplossing waarmee de rijinstructeur overal en altijd kaartbetalingen kan accepteren, gemakkelijk, betaalbaar en veilig. Dit kan een belangrijke verbetering in de veiligheid betekenen; een mobiel pinapparaat. Door deel te nemen aan de workshop kunt u gebruik maken van het aanbod voor de mobiele pinoplossing van payleven, waarbij u tot €1000 subsidie kunt ontvangen. Deelname aan de gratis workshop is een vereiste om van het aanbod gebruik te maken.

“Verkeerangst de baas” – Sjaak de Coninck, DCTM

Sjaak de Coninck geeft in deze workshop wvoorlichting over verkeerangst en over de opleiding Rijinstructeur+. De Rijinstructeur+ opleiding heeft tot doel rijbewijsbezitters met complexe en/of fobische rijangst gericht te kunnen helpen bij het overwinnen van hun belemmeringen. Er wordt uitleg gegeven over de NLP-principes (Neurolinguïstisch programmeren) waarop de opleiding is gebaseerd. NLP levert technieken zodat mensen de benodigde competenties of vaardigheden in kunnen zetten, die ze in andere situaties wel toepassen, maar niet altijd toegankelijk zijn op de momenten dat men ze nodig heeft.

“Klassikaal theorieles geven anno 2013” – Chris Verstappen, Verjo

Tijdens deze workshop wordt gekeken naar de toekomst van klassikaal theorieles geven en hoe u op een boeiende en interactieve manier de leerstof aan leerlingen kunt overbrengen. Er wordt uitgelegd hoe u door het geven van interactieve theoriecursussen zelf het leertempo en de diepgang kan bepalen. En zo de cursus af te stemmen op de wensen en mogelijkheden van de leerlingen.

“Status van WRM Bijscholing” – Arnold Beumer, LBVI

Arnold Beumer gaat in de workshop “Status van WRM Bijscholing” in op de stand van zaken omtrent de evaluatie WRM. Daarnaast worden er tips en tricks gegeven voor de verplichte bijscholing WRM.

“Tijd & geld besparen met rijschoolsoftware” – Wouter Eijkelenkamp, Dation

Gedurende deze workshop wordt op praktische wijze uitgelegd hoe rijinstructeurs eenvoudig tijd en geld kunnen besparen door processen in de rijschool te automatiseren. Aan de hand van praktische voorbeelden waar veel rijscholen momenteel tegen aanlopen / veel tijd aan kwijt zijn, wordt uitgelegd hoe u uw planning, administratie en communicatie een stuk eenvoudig en leuker kunt maken. Deze uitleg wordt ondersteund door een live demonstratie van de software, zodat u een beeld van de mogelijkheden van rijschoolsoftware krijgt.

lesautotestdagheader

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.