Dek opleidingen neemt Rijnberg Opleidingen in Terneuzen over

Overname door Dek opleidingen

Dek Opleidingen neemt per 1 april Rijnberg Opleidingen Terneuzen over. Rijnberg Opleidingen richt zich op opleidingen en trainingen voor het wegvervoer en is dochteronderneming van AC Rijnberg Transportservice. Dek opleidingen is al 45 jaar actief in het verzorgen van opleidingen op het gebied van verkeer, veiligheid en logistiek in Zuidwest-Nederland.

Dek opleidingen is verheugd met de overname per 1 april 2021 van Rijnberg Opleidingen. “Hierdoor kunnen de activiteiten voor de vestiging in Terneuzen flink uitbreiden en kunnen we onze klanten in Zeeuws-Vlaanderen nog beter bedienen.”

Rijnberg Opleidingen is een dochteronderneming van AC Rijnberg Transportservice BV. Volgens Dek Opleidingen is het vanwege de groei van de transport- en opslagactiviteiten van Rijnberg, een strategische keuze geweest om een goede partij te kiezen voor overname van activiteiten en personeel.

Dek is sinds 2011 gevestigd in het LOC Zeeland aan de Finlandweg 1 in Terneuzen. Vanaf deze opleidingslocatie verzorgt Dek de opleidingen voor alle rijbewijzen en logistieke en veiligheidsopleidingen. Vanaf 1 april zullen de activiteiten van Rijnberg Opleidingen BV hieraan worden toegevoegd.

Instructeur verhuist mee

De instructeur van Rijnberg Opleidingen, Peter Overbeeke, verhuist mee naar Dek opleidingen. Overbeeke is sinds 2005 actief als rijinstructeur bij Rijnberg en daarnaast bekwaam in het verzorgen van theorielessen voor de vrachtwagen, diverse Code 95 trainingen, ADR (vervoer van gevaarlijke stoffen) en veiligheidsadviseur Wegvervoer. “Peter heeft bewezen een ervaren instructeur/docent te zijn en kan zich bij Dek nog meer focussen op het verzorgen van kwalitatief uitstekende opleidingen”, verklaart Jos Dek.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Dek opleidingen neemt Rijnberg Opleidingen in Terneuzen over | RijschoolPro

Dek opleidingen neemt Rijnberg Opleidingen in Terneuzen over

Overname door Dek opleidingen

Dek Opleidingen neemt per 1 april Rijnberg Opleidingen Terneuzen over. Rijnberg Opleidingen richt zich op opleidingen en trainingen voor het wegvervoer en is dochteronderneming van AC Rijnberg Transportservice. Dek opleidingen is al 45 jaar actief in het verzorgen van opleidingen op het gebied van verkeer, veiligheid en logistiek in Zuidwest-Nederland.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.