Partner

Dation komt met nieuw e-book om rijscholen te inspireren

Na het succesvolle eerste e-book ‘6+ Handige administratie tips voor rijscholen en instructeurs’, presenteren marketeer Tom van Urk en auteur Naomi Kemerink dit keer een e-book vol bruikbare tips om meer leerlingen te werven. 

Het gratis te downloaden boek bevat twaalf makkelijke en direct toepasbare tips voor rijschoolhouders en -instructeurs. Met deze tips probeert het duo hen te inspireren om meer leerlingen te werven en zo het bereik van hun rijschool te vergroten.

Sociale media en originaliteit

“Niet iedere rijschoolhouder is even bekend met marketing en het effect van sociale media op hun bedrijf. Vanuit Dation willen wij hen daarom kennis laten maken met originele en toegankelijke manieren om nieuwe leerlingen te werven”, aldus Van Urk. “Vooral het stimuleren van mond-tot-mond reclame is een tip waar iedere rijinstructeur of rijschoolhouder direct iets mee kan. Neem je leerling een keer mee door de McDrive als hij bijvoorbeeld de hele les de stoepjes niet raakt. Geheid dat de leerling dit vertelt in zijn omgeving.”

E-book

De tips lopen uiteen van het creëren van originele winacties voor leerlingen en het actief vragen om recensies tot het actief gebruik maken van voor de leerlingen relevante sociale media kanalen. Door middel van voorbeelden en afbeeldingen worden alle tips in het boek uitgebreid uitgelegd en toegelicht.

“Het eerste e-book is met honderd downloads erg goed ontvangen en ik verwacht dat dit tweede e-book ook weer goed zal lopen. Het thema is deze keer ook nog eens een stuk interessanter dan het wat ‘saaiere’ onderwerp administratie. Het streven is dan ook om ieder half jaar een nieuw e-book te ontwikkelen, maar wat het volgende onderwerp wordt weet ik nog niet”, stelt Van Urk tot slot.

Ook benieuwd?

Ben je enthousiast geworden over het e-book en vind je het interessant om het zelf eens te lezen? Neem dan snel een kijkje op de website van Dation.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Dation komt met nieuw e-book om rijscholen te inspireren | RijschoolPro
Partner

Dation komt met nieuw e-book om rijscholen te inspireren

Na het succesvolle eerste e-book ‘6+ Handige administratie tips voor rijscholen en instructeurs’, presenteren marketeer Tom van Urk en auteur Naomi Kemerink dit keer een e-book vol bruikbare tips om meer leerlingen te werven. 

Het gratis te downloaden boek bevat twaalf makkelijke en direct toepasbare tips voor rijschoolhouders en -instructeurs. Met deze tips probeert het duo hen te inspireren om meer leerlingen te werven en zo het bereik van hun rijschool te vergroten.

Sociale media en originaliteit

“Niet iedere rijschoolhouder is even bekend met marketing en het effect van sociale media op hun bedrijf. Vanuit Dation willen wij hen daarom kennis laten maken met originele en toegankelijke manieren om nieuwe leerlingen te werven”, aldus Van Urk. “Vooral het stimuleren van mond-tot-mond reclame is een tip waar iedere rijinstructeur of rijschoolhouder direct iets mee kan. Neem je leerling een keer mee door de McDrive als hij bijvoorbeeld de hele les de stoepjes niet raakt. Geheid dat de leerling dit vertelt in zijn omgeving.”

E-book

De tips lopen uiteen van het creëren van originele winacties voor leerlingen en het actief vragen om recensies tot het actief gebruik maken van voor de leerlingen relevante sociale media kanalen. Door middel van voorbeelden en afbeeldingen worden alle tips in het boek uitgebreid uitgelegd en toegelicht.

“Het eerste e-book is met honderd downloads erg goed ontvangen en ik verwacht dat dit tweede e-book ook weer goed zal lopen. Het thema is deze keer ook nog eens een stuk interessanter dan het wat ‘saaiere’ onderwerp administratie. Het streven is dan ook om ieder half jaar een nieuw e-book te ontwikkelen, maar wat het volgende onderwerp wordt weet ik nog niet”, stelt Van Urk tot slot.

Ook benieuwd?

Ben je enthousiast geworden over het e-book en vind je het interessant om het zelf eens te lezen? Neem dan snel een kijkje op de website van Dation.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.