theorie-examen, CBR

Ruim duizend theorie-examens gereserveerd voor 2toDrive

RIJSWIJK – Bij het CBR is de eerste mijlpaal bereikt in het kader van 2toDrive (proef begeleid autorijden). Binnen twee weken na de start van deze proef op 1 november heeft het aantal gereserveerde theorie-examens de duizend bereikt. Op maandag 14 november staat de teller op 1.017.

Van de ruim duizend gereserveerde theorie-examens zijn er intussen 187 afgenomen. Hoogeveen, Leeuwarden, Apeldoorn, Breda, Berkel-Enschot en Amsterdam beten op 1 november de spits af. Inmiddels hebben al 29 van de 30 theorie-examencentra 16-jarige theoriekandidaten voor de categorie B (personenauto) verwelkomd.

Praktijkexamen

Bij de praktijkexamencentra zijn momenteel 87 reserveringen voor 2toDrive gemaakt, te weten 63 praktijkexamens, 22 tussentijdse toetsen en 2 RIS-toetsen. Winschoten had de primeur. Daar vond op 4 november de eerste toets plaats en op 8 november het eerste praktijkexamen voor 2toDrive.

Verder hebben 547 2toDrive-deelnemers hun rijschool gemachtigd om examens en toetsen voor hen te reserveren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.