IMKO Opleidingen

IMKO Opleidingen stoot onderdeel rijopleidingen af

Een jaar na de overname van Compact Opleidingen, is IMKO Rijopleidingen gestopt met het aanbieden van rijinstructeurs- en rij-opleidingen. Het onderdeel is afgestoten.  Het opleidingsinstituut betaalde vorig jaar nog ruim 200.000 euro voor de overname van Compact.

IMKO Opleidingen BV valt onder de dezelfde eigenaar als reïntegratiebureau Alexander Calder Opleidingen, een voormalig zakenpartner van Compact Opleidingen. Calder plaatste UWV’ers die gesubsidieerd een opleiding tot rijinstructeur konden volgen bij Compact.

UWV

Algemeen bekend is dat deze opleidingsbudgetten bij het UWV weggesaneerd zijn. Of dat de reden is om met de rijinstructeursopleidingen te stoppen, is onbekend. IMKO is niet bereikbaar voor commentaar op deze kwestie.

Tegelijk met de overname van Compact nam IMKO ook de Stageverkeersschool over voor het geven van rijopleidingen aan CBR-kandidaten. Ook dit onderdeel is nu niet meer actief.

Auteur: Bart Pals

3 reacties op “IMKO Opleidingen stoot onderdeel rijopleidingen af”

Jack|14.05.12|20:16

Tja. Als Godert en Aad nou eerst een hadden nagedacht voordat ze wat kochten, dan hadden ze geweten dat kapperinstructeurs geen rijinstructeurs waren…

Johan|14.05.12|21:14

Het “U.W.V. tijdperk” lijkt nu toch echt voorbij te zijn !! Dit geeft hoop voor de toekomst.

John Willemsen|14.05.12|22:50

Compact Opleidingen wàs die opleidingen en de stageverkeersschool; zonder die is er niets over. Dus waarom is Compact uberhaupt overgenomen? Waarom 200.000 euro betalen voor een bedrijf dat je een jaar later “afstoot”? Hier is, volgens mij, iets onfris aan de hand.. Gelukkig heb ik dat zinkende schip op tijd verlaten!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.