Lesauto, VerkeesPro, rijles, daknaambord

Inschrijving voor de Rijschool Innovatie Award 2013 is gestart

VerkeersPro.nl introduceert de Rijschool Innovatie Award. In de vakjury zitten, naast VerkeersPro, de voorzitters van de brancheorganisaties Bovag, VRB, FAM en LBVI. De prijs wordt voortaan elk jaar ter gelegenheid van de Lesauto Testdag uitgereikt aan een toeleverancier of ondernemer in de rijschoolbranche. Met de Rijschool Innovatie Award wordt extra aandacht gevestigd op het belang van innovatie en kwaliteit in deze branche. De inschrijving voor de Rijschool Innovatie Award 2013 is gestart op woensdag 24 juli.

Het betreft innovaties die een grote bijdrage leveren aan de kwaliteit in de rijschoolbranche. Bedrijven / toeleveranciers / rijscholen die in de periode september 2012 t/m augustus 2013 zo’n innovatief product op de markt hebben gebracht voor rijscholen, kunnen zich aanmelden. Tijdens de Lesauto Testdag op 23 september zal de Award voor de eerste keer uitgereikt worden.

Jury

De inschrijving sluit op 1 september. Daarna kiest de jury (bestaande uit redactie VerkeersPro en de voorzitters van de brancheorganisaties) drie genomineerden. Ieder jurylid kan daartoe een aantal punten verdelen onder de inzendingen. De 3 producten met de meeste punten krijgen een nominatie. Vervolgens mogen alle nieuwsbrief-abonnees van VerkeersPro (7.600 mensen uit de rijschoolbranche) hun stem uitbrengen op één van de drie genomineerden.

De stemming gaat rechtstreeks via de nieuwsbrief-abonnees, zodat we kunnen meten dat iedere lezer slechts één keer stemt en een vaste lezer van rijschoolnieuws is. De website VerkeersPro.nl trekt maandelijks ruim 32.000 unieke bezoekers. Ben je dus vaste lezer van VerkeersPro.nl en ontvang je de wekelijkse nieuwsbrief nog niet, meld je dan aan via de widget ‘Gratis nieuwsbrief’ rechts op deze pagina.

Voorwaarden

Producten die in aanmerking willen komen voor de RIA, dienen aan de volgende voorwaarden te voldoen:

 • Het product of de dienst biedt een noviteit in de rijschoolbranche en heeft zich in de rijschoolmarkt nog niet in de voorgaande jaren technisch en/of commercieel bewezen.
 • Het mag geen bestaand product zijn met een kleine aanpassing. De noviteit is dominant aanwezig.
 • Alleen de onderneming die eigenaar/initiatiefnemer is van een product/dienst kan zichzelf nomineren. Dat betekent dat bijvoorbeeld een leverancier van een product dat niet door hemzelf is ontwikkeld, niet mee kan doen.
 • Maximaal 1 product/dienst per bedrijf. Beschikken over een KVK-nummer is verplicht. Particulieren kunnen niet meedoen.
 • Het product of de dienst levert in grote mate toegevoegde waarde aan de rijschoolbranche.
 • Het product of de dienst is binnen de periode september 2012 – augustus 2013 op de markt gebracht.
 • Het product of de dienst mag door iedere rijinstructeur/rijschool gebruiken worden. Er is dus geen sprake van exclusiviteit.

Hoe meedoen?

Stuur uiterlijk 31 augustus 2013 het volgende naar [email protected] onder vermelding van ‘Nominatie Rijschool Innovatie Award 2013’

 • Uitgebreide beschrijving van het product/dienst
 • Uitleg op welke manier het bedraagt aan de kwaliteit in de rijschoolbranche
 • NAW + KVK-nummer initiatiefnemer/bedrijf
 • URL van een video in YouTube van maximaal 2 minuten waarin het product/dienst wordt uitgelegd. Deze video zal bij de bekendmaking van de nominaties op VerkeersPro.nl worden geplaatst, zodat de lezers een juiste keuze kunnen maken.

Prijs

De Rijschool Innovatie Award 2013 wordt uitgereikt tijdens de Lesauto Testdag op 23 september. De winnaar krijgt eeuwige roem en mag met het product een maand lang gratis adverteren op de website VerkeersPro.nl.

Logo, Rijschool Innovatie Award, VerkeersPro

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Inschrijving voor de Rijschool Innovatie Award 2013 is gestart | RijschoolPro
Lesauto, VerkeesPro, rijles, daknaambord

Inschrijving voor de Rijschool Innovatie Award 2013 is gestart

VerkeersPro.nl introduceert de Rijschool Innovatie Award. In de vakjury zitten, naast VerkeersPro, de voorzitters van de brancheorganisaties Bovag, VRB, FAM en LBVI. De prijs wordt voortaan elk jaar ter gelegenheid van de Lesauto Testdag uitgereikt aan een toeleverancier of ondernemer in de rijschoolbranche. Met de Rijschool Innovatie Award wordt extra aandacht gevestigd op het belang van innovatie en kwaliteit in deze branche. De inschrijving voor de Rijschool Innovatie Award 2013 is gestart op woensdag 24 juli.

Het betreft innovaties die een grote bijdrage leveren aan de kwaliteit in de rijschoolbranche. Bedrijven / toeleveranciers / rijscholen die in de periode september 2012 t/m augustus 2013 zo’n innovatief product op de markt hebben gebracht voor rijscholen, kunnen zich aanmelden. Tijdens de Lesauto Testdag op 23 september zal de Award voor de eerste keer uitgereikt worden.

Jury

De inschrijving sluit op 1 september. Daarna kiest de jury (bestaande uit redactie VerkeersPro en de voorzitters van de brancheorganisaties) drie genomineerden. Ieder jurylid kan daartoe een aantal punten verdelen onder de inzendingen. De 3 producten met de meeste punten krijgen een nominatie. Vervolgens mogen alle nieuwsbrief-abonnees van VerkeersPro (7.600 mensen uit de rijschoolbranche) hun stem uitbrengen op één van de drie genomineerden.

De stemming gaat rechtstreeks via de nieuwsbrief-abonnees, zodat we kunnen meten dat iedere lezer slechts één keer stemt en een vaste lezer van rijschoolnieuws is. De website VerkeersPro.nl trekt maandelijks ruim 32.000 unieke bezoekers. Ben je dus vaste lezer van VerkeersPro.nl en ontvang je de wekelijkse nieuwsbrief nog niet, meld je dan aan via de widget ‘Gratis nieuwsbrief’ rechts op deze pagina.

Voorwaarden

Producten die in aanmerking willen komen voor de RIA, dienen aan de volgende voorwaarden te voldoen:

 • Het product of de dienst biedt een noviteit in de rijschoolbranche en heeft zich in de rijschoolmarkt nog niet in de voorgaande jaren technisch en/of commercieel bewezen.
 • Het mag geen bestaand product zijn met een kleine aanpassing. De noviteit is dominant aanwezig.
 • Alleen de onderneming die eigenaar/initiatiefnemer is van een product/dienst kan zichzelf nomineren. Dat betekent dat bijvoorbeeld een leverancier van een product dat niet door hemzelf is ontwikkeld, niet mee kan doen.
 • Maximaal 1 product/dienst per bedrijf. Beschikken over een KVK-nummer is verplicht. Particulieren kunnen niet meedoen.
 • Het product of de dienst levert in grote mate toegevoegde waarde aan de rijschoolbranche.
 • Het product of de dienst is binnen de periode september 2012 – augustus 2013 op de markt gebracht.
 • Het product of de dienst mag door iedere rijinstructeur/rijschool gebruiken worden. Er is dus geen sprake van exclusiviteit.

Hoe meedoen?

Stuur uiterlijk 31 augustus 2013 het volgende naar [email protected] onder vermelding van ‘Nominatie Rijschool Innovatie Award 2013’

 • Uitgebreide beschrijving van het product/dienst
 • Uitleg op welke manier het bedraagt aan de kwaliteit in de rijschoolbranche
 • NAW + KVK-nummer initiatiefnemer/bedrijf
 • URL van een video in YouTube van maximaal 2 minuten waarin het product/dienst wordt uitgelegd. Deze video zal bij de bekendmaking van de nominaties op VerkeersPro.nl worden geplaatst, zodat de lezers een juiste keuze kunnen maken.

Prijs

De Rijschool Innovatie Award 2013 wordt uitgereikt tijdens de Lesauto Testdag op 23 september. De winnaar krijgt eeuwige roem en mag met het product een maand lang gratis adverteren op de website VerkeersPro.nl.

Logo, Rijschool Innovatie Award, VerkeersPro

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.