Chris Verstappen, Rijschool Innovatie Award, RIA 2013, Lesauto Testdag, Rijschoolbeurs

Verjo wint Rijschool Innovatie Award met digitaal schetsboek

De rijschoolbranche heeft Verjo gekozen als winnaar van de Rijschool Innovatie Award 2013 met de Verkeer Situatiemaker Applicatie ‘digitaal schetsboek’. De prijs is uitgereikt tijdens de Lesauto Testdag met Rijschoolbeurs op 23 september 2013, geoganiseerd door VerkeersPro.nl. In totaal hadden een kleine 600 rijinstructeurs hun stem uitgebracht. Verjo heeft 66,8% van de stemmen ontvangen.

Verjo was samen met twee andere innovaties genomineerd door de vakjury, bestaande uit de voorzitters van de brancheverenigingen Bovag, VRB, FAM, LBVI en VerkeersPro.nl. Sjaak de Coninck met de cursus Rijinstructeur+ voor training van Verkeerangst is op de tweede plaats geëindigd met 22,7% van de stemmen. Dation met Greenstar Statistics ‘black-box rijadviseur’ ontving 10,6% van de stemmen.

Situatiemaker

De Verkeer SituatieMaker Applicatie is gemaakt om snel en duidelijk een situatie in het verkeer te tekenen voor zowel op een tablet als een smartphone. Deze app is bijzonder geschikt voor rijinstructeurs als het digitale schetsboek in de lesauto. Het is bruikbaar bij rijbewijs auto maar ook voor de andere rijbewijzen. Maar ook voor iedereen die snel een verkeerssituatie wil tekenen.

in het hoofdscherm kan een type situatie, zoals een kruispunt, rotonde, enz gekozen worden. Ook kan er voor een interactieve kaart gekozen worden. Er kunnen verkeersborden, verkeersdeelnemers, objecten, voertuigen, etc toegevoegd worden. Er kan vervolgens op de situatie vrij getekend en geschreven worden. Door het maken van een screenshot kan de rijinstructeur vervolgens de geschetste situatie mailen naar de leerling.

Rijschoolbeurs

De prijs is maandag uitgereikt op de Rijschoolbeurs tijdens de Lesauto Testdag in Maarssen. Bekijk de eerste reactie van Chris Verstappen, directeur Verjo:

Verkeer Situatiemaker Applicatie

Bekijk de uitleg van Chris Verstappen over de Verkeer Situatiemaker Applicatie:

Sfeerimpressie Lesauto Testdag met Rijschoolbeurs 2013

Logo, Rijschool Innovatie Award, VerkeersPro

Lees ook: Nominaties voor Rijschool Innovatie Award 2013 zijn bekend

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Verjo wint Rijschool Innovatie Award met digitaal schetsboek | RijschoolPro
Chris Verstappen, Rijschool Innovatie Award, RIA 2013, Lesauto Testdag, Rijschoolbeurs

Verjo wint Rijschool Innovatie Award met digitaal schetsboek

De rijschoolbranche heeft Verjo gekozen als winnaar van de Rijschool Innovatie Award 2013 met de Verkeer Situatiemaker Applicatie ‘digitaal schetsboek’. De prijs is uitgereikt tijdens de Lesauto Testdag met Rijschoolbeurs op 23 september 2013, geoganiseerd door VerkeersPro.nl. In totaal hadden een kleine 600 rijinstructeurs hun stem uitgebracht. Verjo heeft 66,8% van de stemmen ontvangen.

Verjo was samen met twee andere innovaties genomineerd door de vakjury, bestaande uit de voorzitters van de brancheverenigingen Bovag, VRB, FAM, LBVI en VerkeersPro.nl. Sjaak de Coninck met de cursus Rijinstructeur+ voor training van Verkeerangst is op de tweede plaats geëindigd met 22,7% van de stemmen. Dation met Greenstar Statistics ‘black-box rijadviseur’ ontving 10,6% van de stemmen.

Situatiemaker

De Verkeer SituatieMaker Applicatie is gemaakt om snel en duidelijk een situatie in het verkeer te tekenen voor zowel op een tablet als een smartphone. Deze app is bijzonder geschikt voor rijinstructeurs als het digitale schetsboek in de lesauto. Het is bruikbaar bij rijbewijs auto maar ook voor de andere rijbewijzen. Maar ook voor iedereen die snel een verkeerssituatie wil tekenen.

in het hoofdscherm kan een type situatie, zoals een kruispunt, rotonde, enz gekozen worden. Ook kan er voor een interactieve kaart gekozen worden. Er kunnen verkeersborden, verkeersdeelnemers, objecten, voertuigen, etc toegevoegd worden. Er kan vervolgens op de situatie vrij getekend en geschreven worden. Door het maken van een screenshot kan de rijinstructeur vervolgens de geschetste situatie mailen naar de leerling.

Rijschoolbeurs

De prijs is maandag uitgereikt op de Rijschoolbeurs tijdens de Lesauto Testdag in Maarssen. Bekijk de eerste reactie van Chris Verstappen, directeur Verjo:

Verkeer Situatiemaker Applicatie

Bekijk de uitleg van Chris Verstappen over de Verkeer Situatiemaker Applicatie:

Sfeerimpressie Lesauto Testdag met Rijschoolbeurs 2013

Logo, Rijschool Innovatie Award, VerkeersPro

Lees ook: Nominaties voor Rijschool Innovatie Award 2013 zijn bekend

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.