Chris Verstappen, Rijschool Innovatie Award, RIA 2013, Lesauto Testdag, Rijschoolbeurs

Inschrijving voor Rijschool Innovatie Award 2014 van start

De inschrijving voor de Rijschool Innovatie Award is donderdag 26 juni van start gegaan. De award wordt ter gelegenheid van de Lesauto Testdag 2014 uitgereikt aan een toeleverancier of ondernemer die een grote bijdrage levert aan de kwaliteit van de rijschoolbranche. Met de Rijschool Innovatie Award vestigt VerkeersPro.nl voor het tweede jaar op rij extra aandacht op het belang van innovatie en kwaliteit in de branche. 

In de vakjury zullen wederom de voorzitters van de brancheorganisaties Bovag, VRB en FAM plaatsnemen om alle inzendingen terug te brengen tot een selectie van drie kanshebbers voor de titel. Het is uiteindelijk de branche zelf die uit die drie inzendingen een winnaar kiest. Bedrijven, toeleveranciers en rijscholen die in de periode september 2013 t/m augustus 2014 zo’n innovatief product voor rijscholen op de markt hebben gebracht of zullen brengen, kunnen zich aanmelden. Tijdens de Lesauto Testdag op 16 september zal de Rijschool Innovatie Award 2014 worden uitgereikt.

Jury

De inschrijving sluit op vrijdag 22 augustus. Daarna kiest de jury, bestaande uit de redactie van VerkeersPro en de voorzitters van de brancheorganisaties, drie genomineerden. Ieder jurylid kan daartoe een aantal punten verdelen onder de inzendingen. De drie producten met de meeste punten krijgen een nominatie. Vervolgens mogen alle nieuwsbrief-abonnees van VerkeersPro (8.000 mensen uit de rijschoolbranche) hun stem uitbrengen op één van de drie genomineerden.

De stemming gaat rechtstreeks via de nieuwsbrief-abonnees, zodat we kunnen meten dat iedere lezer slechts één keer stemt en een vaste lezer van rijschoolnieuws is. De website VerkeersPro.nl trekt maandelijks ruim 40.000 unieke bezoekers. Ben je dus vaste lezer van VerkeersPro.nl, maar ontvang je de wekelijkse nieuwsbrief nog niet, meld je dan aan via de widget ‘Gratis nieuwsbrief’ rechts op deze pagina.

Voorwaarden

Producten die in aanmerking willen komen voor de RIA, dienen aan de volgende voorwaarden te voldoen:

 • Het product of de dienst biedt een noviteit in de rijschoolbranche en heeft zich in de rijschoolmarkt nog niet in de voorgaande jaren technisch en/of commercieel bewezen.
 • Het mag geen bestaand product zijn met een kleine aanpassing. De noviteit is dominant aanwezig.
 • Alleen de onderneming die eigenaar/initiatiefnemer is van een product/dienst kan zichzelf nomineren. Dat betekent dat bijvoorbeeld een leverancier van een product dat niet door hemzelf is ontwikkeld, niet mee kan doen.
 • Maximaal 1 product/dienst per bedrijf. Beschikken over een KVK-nummer is verplicht. Particulieren kunnen niet meedoen.
 • Het product of de dienst levert in grote mate toegevoegde waarde aan de rijschoolbranche.
 • Het product of de dienst is of wordt binnen de periode september 2013 – augustus 2014 op de markt gebracht.
 • Het product of de dienst mag door iedere rijinstructeur/rijschool gebruikt worden. Er is dus geen sprake van exclusiviteit.

Hoe meedoen?

Stuur uiterlijk 22 augustus 2014 het volgende naar [email protected] onder vermelding van ‘Nominatie Rijschool Innovatie Award 2014′:

 • Uitgebreide beschrijving van het product/dienst
 • Uitleg op welke manier het bedraagt aan de kwaliteit in de rijschoolbranche
 • NAW + KVK-nummer initiatiefnemer/bedrijf
 • URL van een video in YouTube van maximaal 2 minuten waarin het product/dienst wordt uitgelegd. Deze video zal bij de bekendmaking van de nominaties op VerkeersPro.nl worden geplaatst, zodat de lezers een juiste keuze kunnen maken.

Prijs

De Rijschool Innovatie Award 2014 wordt uitgereikt tijdens de Lesauto Testdag op 16 september. De winnaar krijgt eeuwige roem en mag met het product een maand lang gratis adverteren op de website VerkeersPro.nl.

Vorig jaar werd het ‘digitaal schetsboek‘ van Verjo uitgeroepen tot winnaar van de award. Chris Verstappen, directeur Verjo: “Deze prijs heeft deuren voor ons geopend, waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden. Maar misschien nog wel belangrijker: je krijgt waardering van je gebruikers. Het is immers de branche die jouw innovatie tot winnend product verkiest. Dat geeft de prijs een extra waarde.”

Heeft u zich nog niet ingeschreven voor de Lesauto Testdag 2014 in Maarssen, schrijf u dan in via www.verkeerspro.nl/lesautotestdag-2014/registratie/

Auteur: Roosmarijn Dierick

1 reactie op “Inschrijving voor Rijschool Innovatie Award 2014 van start”

John van den Kieboom|26.06.14|13:18

Ben benieuwd.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Inschrijving voor Rijschool Innovatie Award 2014 van start | RijschoolPro
Chris Verstappen, Rijschool Innovatie Award, RIA 2013, Lesauto Testdag, Rijschoolbeurs

Inschrijving voor Rijschool Innovatie Award 2014 van start

De inschrijving voor de Rijschool Innovatie Award is donderdag 26 juni van start gegaan. De award wordt ter gelegenheid van de Lesauto Testdag 2014 uitgereikt aan een toeleverancier of ondernemer die een grote bijdrage levert aan de kwaliteit van de rijschoolbranche. Met de Rijschool Innovatie Award vestigt VerkeersPro.nl voor het tweede jaar op rij extra aandacht op het belang van innovatie en kwaliteit in de branche. 

In de vakjury zullen wederom de voorzitters van de brancheorganisaties Bovag, VRB en FAM plaatsnemen om alle inzendingen terug te brengen tot een selectie van drie kanshebbers voor de titel. Het is uiteindelijk de branche zelf die uit die drie inzendingen een winnaar kiest. Bedrijven, toeleveranciers en rijscholen die in de periode september 2013 t/m augustus 2014 zo’n innovatief product voor rijscholen op de markt hebben gebracht of zullen brengen, kunnen zich aanmelden. Tijdens de Lesauto Testdag op 16 september zal de Rijschool Innovatie Award 2014 worden uitgereikt.

Jury

De inschrijving sluit op vrijdag 22 augustus. Daarna kiest de jury, bestaande uit de redactie van VerkeersPro en de voorzitters van de brancheorganisaties, drie genomineerden. Ieder jurylid kan daartoe een aantal punten verdelen onder de inzendingen. De drie producten met de meeste punten krijgen een nominatie. Vervolgens mogen alle nieuwsbrief-abonnees van VerkeersPro (8.000 mensen uit de rijschoolbranche) hun stem uitbrengen op één van de drie genomineerden.

De stemming gaat rechtstreeks via de nieuwsbrief-abonnees, zodat we kunnen meten dat iedere lezer slechts één keer stemt en een vaste lezer van rijschoolnieuws is. De website VerkeersPro.nl trekt maandelijks ruim 40.000 unieke bezoekers. Ben je dus vaste lezer van VerkeersPro.nl, maar ontvang je de wekelijkse nieuwsbrief nog niet, meld je dan aan via de widget ‘Gratis nieuwsbrief’ rechts op deze pagina.

Voorwaarden

Producten die in aanmerking willen komen voor de RIA, dienen aan de volgende voorwaarden te voldoen:

 • Het product of de dienst biedt een noviteit in de rijschoolbranche en heeft zich in de rijschoolmarkt nog niet in de voorgaande jaren technisch en/of commercieel bewezen.
 • Het mag geen bestaand product zijn met een kleine aanpassing. De noviteit is dominant aanwezig.
 • Alleen de onderneming die eigenaar/initiatiefnemer is van een product/dienst kan zichzelf nomineren. Dat betekent dat bijvoorbeeld een leverancier van een product dat niet door hemzelf is ontwikkeld, niet mee kan doen.
 • Maximaal 1 product/dienst per bedrijf. Beschikken over een KVK-nummer is verplicht. Particulieren kunnen niet meedoen.
 • Het product of de dienst levert in grote mate toegevoegde waarde aan de rijschoolbranche.
 • Het product of de dienst is of wordt binnen de periode september 2013 – augustus 2014 op de markt gebracht.
 • Het product of de dienst mag door iedere rijinstructeur/rijschool gebruikt worden. Er is dus geen sprake van exclusiviteit.

Hoe meedoen?

Stuur uiterlijk 22 augustus 2014 het volgende naar [email protected] onder vermelding van ‘Nominatie Rijschool Innovatie Award 2014′:

 • Uitgebreide beschrijving van het product/dienst
 • Uitleg op welke manier het bedraagt aan de kwaliteit in de rijschoolbranche
 • NAW + KVK-nummer initiatiefnemer/bedrijf
 • URL van een video in YouTube van maximaal 2 minuten waarin het product/dienst wordt uitgelegd. Deze video zal bij de bekendmaking van de nominaties op VerkeersPro.nl worden geplaatst, zodat de lezers een juiste keuze kunnen maken.

Prijs

De Rijschool Innovatie Award 2014 wordt uitgereikt tijdens de Lesauto Testdag op 16 september. De winnaar krijgt eeuwige roem en mag met het product een maand lang gratis adverteren op de website VerkeersPro.nl.

Vorig jaar werd het ‘digitaal schetsboek‘ van Verjo uitgeroepen tot winnaar van de award. Chris Verstappen, directeur Verjo: “Deze prijs heeft deuren voor ons geopend, waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden. Maar misschien nog wel belangrijker: je krijgt waardering van je gebruikers. Het is immers de branche die jouw innovatie tot winnend product verkiest. Dat geeft de prijs een extra waarde.”

Heeft u zich nog niet ingeschreven voor de Lesauto Testdag 2014 in Maarssen, schrijf u dan in via www.verkeerspro.nl/lesautotestdag-2014/registratie/

Auteur: Roosmarijn Dierick

1 reactie op “Inschrijving voor Rijschool Innovatie Award 2014 van start”

John van den Kieboom|26.06.14|13:18

Ben benieuwd.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.