Veel animo voor Lesauto Testdag 2014 op 16 september

Met ruim 500 rijschoolhouders en rijinstructeurs die zich al hebben ingeschreven, loopt de aanmelding voor de Lesauto Testdag 2014 storm. Voor hét evenement voor de rijschoolbranche dat op dinsdag 16 september in Maarssen plaatsvindt, zijn nog kaarten beschikbaar. Aanmelden kan gratis, maar wees er op tijd bij, want vol = vol. 

Al twaalf auto-importeurs hebben hun aanwezigheid bevestigd. Er zijn op dit moment dan ook meer dan twintig testmodellen bekend die beschikbaar zullen zijn gedurende de testdag. Daarnaast hebben veel partijen uit de rijschoolbranche zich al aangemeld voor een plek op de Rijschoolbeurs. VerkeersPro verwacht de komende tijd nog verschillende automerken en -modellen en standhouders aan de huidige lijst toe te kunnen voegen.

Lesauto Testdag

Tijdens de derde editie van de Lesauto Testdag vindt ook de verkiezing voor de Lesauto van het Jaar 2015 plaats. Rijinstructeurs beoordelen de geteste auto’s via de digitale testformulieren. De rijschoolbranche bepaalt dus zelf welk model zich, na de Hyundai i30 en de Volkswagen Golf, de ‘Lesauto van het Jaar 2015’ mag noemen.

De dag is volledig verzorgd en gratis voor ondernemers en rijinstructeurs die zich geregistreerd hebben. Ook dit jaar vindt aansluitend weer een barbecue plaats, georganiseerd door VerkeersPro. Daar kan uitgebreid nagepraat worden met collega’s om de dag op een ontspannen manier af te sluiten. Voor deelname aan de barbecue kan apart aangemeld worden via het inschrijfformulier.

Rijschoolbranche

De eerdere edities van de Lesauto Testdag werden door de bezoekers zeer gewaardeerd. Dat bleek uit de reacties uit de branche op het evenement:

‘Superdag gehad. Het was een dag om met een goed gevoel op terug te kijken!’

‘Het was zeer informatief, leuk en het was toch anders werken met het gevoel van een lekker dagje uit. Bedankt en tot volgend jaar!

‘Zeer positief is de ongedwongen manier om te kunnen proefrijden met diverse auto’s’

Registratie

Bij registratie via het inschrijfformulier zijn bezoekers verzekerd van gratis toegang tot het evenement in Maarssen. Dus meld je aan, want vol = vol.

Auteur: Roosmarijn Dierick

1 reactie op “Veel animo voor Lesauto Testdag 2014 op 16 september”

Jos Dorenbos|15.07.14|14:24

Mooie ontwikkeling voor de rijschool branche.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Veel animo voor Lesauto Testdag 2014 op 16 september | RijschoolPro

Veel animo voor Lesauto Testdag 2014 op 16 september

Met ruim 500 rijschoolhouders en rijinstructeurs die zich al hebben ingeschreven, loopt de aanmelding voor de Lesauto Testdag 2014 storm. Voor hét evenement voor de rijschoolbranche dat op dinsdag 16 september in Maarssen plaatsvindt, zijn nog kaarten beschikbaar. Aanmelden kan gratis, maar wees er op tijd bij, want vol = vol. 

Al twaalf auto-importeurs hebben hun aanwezigheid bevestigd. Er zijn op dit moment dan ook meer dan twintig testmodellen bekend die beschikbaar zullen zijn gedurende de testdag. Daarnaast hebben veel partijen uit de rijschoolbranche zich al aangemeld voor een plek op de Rijschoolbeurs. VerkeersPro verwacht de komende tijd nog verschillende automerken en -modellen en standhouders aan de huidige lijst toe te kunnen voegen.

Lesauto Testdag

Tijdens de derde editie van de Lesauto Testdag vindt ook de verkiezing voor de Lesauto van het Jaar 2015 plaats. Rijinstructeurs beoordelen de geteste auto’s via de digitale testformulieren. De rijschoolbranche bepaalt dus zelf welk model zich, na de Hyundai i30 en de Volkswagen Golf, de ‘Lesauto van het Jaar 2015’ mag noemen.

De dag is volledig verzorgd en gratis voor ondernemers en rijinstructeurs die zich geregistreerd hebben. Ook dit jaar vindt aansluitend weer een barbecue plaats, georganiseerd door VerkeersPro. Daar kan uitgebreid nagepraat worden met collega’s om de dag op een ontspannen manier af te sluiten. Voor deelname aan de barbecue kan apart aangemeld worden via het inschrijfformulier.

Rijschoolbranche

De eerdere edities van de Lesauto Testdag werden door de bezoekers zeer gewaardeerd. Dat bleek uit de reacties uit de branche op het evenement:

‘Superdag gehad. Het was een dag om met een goed gevoel op terug te kijken!’

‘Het was zeer informatief, leuk en het was toch anders werken met het gevoel van een lekker dagje uit. Bedankt en tot volgend jaar!

‘Zeer positief is de ongedwongen manier om te kunnen proefrijden met diverse auto’s’

Registratie

Bij registratie via het inschrijfformulier zijn bezoekers verzekerd van gratis toegang tot het evenement in Maarssen. Dus meld je aan, want vol = vol.

Auteur: Roosmarijn Dierick

1 reactie op “Veel animo voor Lesauto Testdag 2014 op 16 september”

Jos Dorenbos|15.07.14|14:24

Mooie ontwikkeling voor de rijschool branche.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.