Al 24 standhouders Rijschoolbeurs tijdens Lesauto Testdag

Al 24 toeleveranciers uit de rijschoolbranche hebben toegezegd deel te nemen aan de Rijschoolbeurs, die parallel aan de Lesauto Testdag gehouden wordt. Tijdens de Rijschoolbeurs kunnen rijinstructeurs en rijschool-ondernemers in gesprek gaan met toonaangevende partijen binnen de branche. De komende weken maakt organisator VerkeersPro nog meer deelnemers bekend. 

Rijschoolhouders en rijinstructeurs die zich geregistreerd hebben, krijgen op dinsdag 16 september een volledig verzorgde dag. Lezers van VerkeersPro kunnen zich nu gratis registreren en in een ontspannen en gezellige sfeer de lesauto’s testen en de Rijschoolbeurs bezoeken. Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol = vol.

De volgende standhouders zijn aanwezig op de Rijschoolbeurs:

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Al 24 standhouders Rijschoolbeurs tijdens Lesauto Testdag | RijschoolPro

Al 24 standhouders Rijschoolbeurs tijdens Lesauto Testdag

Al 24 toeleveranciers uit de rijschoolbranche hebben toegezegd deel te nemen aan de Rijschoolbeurs, die parallel aan de Lesauto Testdag gehouden wordt. Tijdens de Rijschoolbeurs kunnen rijinstructeurs en rijschool-ondernemers in gesprek gaan met toonaangevende partijen binnen de branche. De komende weken maakt organisator VerkeersPro nog meer deelnemers bekend. 

Rijschoolhouders en rijinstructeurs die zich geregistreerd hebben, krijgen op dinsdag 16 september een volledig verzorgde dag. Lezers van VerkeersPro kunnen zich nu gratis registreren en in een ontspannen en gezellige sfeer de lesauto’s testen en de Rijschoolbeurs bezoeken. Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol = vol.

De volgende standhouders zijn aanwezig op de Rijschoolbeurs:

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.