Lesauto Testdag 2014 helemaal vol

De derde editie van de Lesauto Testdag is definitief vol. Inschrijven voor het evenement voor de rijschoolbranche is dan ook niet meer mogelijk. Met 1.000 aanmeldingen zijn de bezoekersaantallen van de vorige edities (600 en 800) ruimschoots overtroffen. 

Tijdens het jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche kunnen rijschoolhouders uitgebreid lesautomodellen van verschillende autofabrikanten testen en presenteren verschillende partijen uit de branche zich op de Rijschoolbeurs. Op 16 september wordt aan de geslaagde Lesauto Testdag van 2012 en 2013 gevolg gegeven. Maar liefst 11 automerken, een motormerk en 28 standhouders zijn op 16 september aanwezig in Maarssen.

Lesauto Testdag

Naast het testrijden en de Rijschoolbeurs, worden tijdens de Lesauto Testdag de hele dag door verschillende workshops gegeven. Zo geeft Stichting TeamAlert voor het eerst uitleg aan de hele rijschoolbranche over de nieuwe Rijscholenkiezer die de stichting in samenwerking met minister Schultz van Haegen heeft ontwikkeld. Het CBR gaat dieper in op het nieuwe individuele theorie-afnamesysteem. En de voorzitters van de drie brancheverenigingen Bovag, FAM en VRB gaan aan de hand van stellingen met elkaar in discussie over actuele onderwerpen die spelen binnen de rijschoolbranche.

Tevens kan er tijdens de geheel verzorgde dag met collega’s en branchegenoten genetwerkt worden. De Rijschoolbeurs vindt dit jaar plaats in een groter en luxueuzer gebouw op het evenemententerrein, er is een breder aanbod van workshops en er worden grotere zalen gebruikt. Ook wordt ingezet op een efficiëntere registratie, waardoor rijschoolhouders en rijinstructeurs hun tijd optimaal kunnen benutten.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.