Lesauto Testdag 2016

Registratie voor Lesauto Testdag 2017 geopend

Wie de Lesauto Testdag op 18 september wil bezoeken, kan zich vanaf nu inschrijven op de site van het evenement. Het thema van de Lesauto Testdag 2017 is ‘de rijschool van de toekomst’. Moeten leerlingen voorbereid worden op autonoom rijden of het elektrisch rijden? Rijscholen gaan hierover op deze dag met elkaar in gesprek.

Registreren is vanaf vandaag mogelijk via de website van de Lesauto Testdag. Tijdens dit jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche staan tientallen lesauto’s klaar voor een testrit, er is een grote rijschoolbeurs en er worden diverse workshops gehouden over actuele onderwerpen uit de branche.

De zesde editie van de Lesauto Testdag vindt net als vorig jaar plaats op een unieke locatie: bij het Nationaal Militair Museum op voormalig Vliegbasis Soesterberg.

Wat u tijdens de komende editie zoal kunt verwachten:

  • Zo’n honderd potentiële lesauto’s staan klaar voor een testrit.
  • Rijinstructeurs kunnen een beoordelingsformulier invullen. De auto met de hoogste score wordt uitgeroepen tot Lesauto van het Jaar 2018
  • Diverse workshops gaan in op actualiteiten uit de sector, waaronder een discussie met de voorzitters van de brancheverenigingen over ontwikkelingen in de branche
  • Op de rijschoolbeurs kunt u zich laten bijpraten door diverse toeleveranciers, organisaties en brancheverenigingen en kennismaken met noviteiten.
  • Uitreiking van de Rijschool Innovatie Award, aanmelden is nog steeds mogelijk!
  • Gratis lunch

Houd de site van de Lesauto Testdag de komende weken in de gaten voor meer informatie over het programma.

Bekijk ook de sfeervideo van vorig jaar:

Lees ook: 

Onderwerpen:

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.