Lesauto Testdag 2016

Presenteer je innovatie op Demonstratieplein van Lesauto Testdag 2017

Voor het eerst op de Lesauto Testdag kunnen ondernemers en toeleveranciers hun bijzondere innovaties tonen op het hiervoor speciaal ingerichte Demonstratieplein buiten. Of het nu gaat om rijsimulatoren, een bijzonder voertuig of een nieuwe app: zowel (letterlijk) grote als kleine producten zijn welkom op het jaarlijkse evenement van de rijschoolbranche.

Reeds ingeschreven standhouders en importeurs kunnen hier kosteloos aan deelnemen, als aanvulling bij hun bestaande standdeelname. Voor overige toeleveranciers en ondernemers, vraag naar de mogelijkheden.

Heb jij ook een innovatie ontwikkeld dat je graag met de rijschoolsector wil delen? Neem dan contact op met de beursorganisatie van de Lesauto Testdag, via [email protected].

Lesauto Testdag

De Lesauto Testdag is hét jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche, georganiseerd door VerkeersPro. De zesde editie wordt gehouden op een bijzondere locatie: het Nationaal Militair Museum op de voormalige vliegbasis Soesterberg. Op het buitenterrein staan tientallen lesauto’s klaar voor een testrit. Er is een grote rijschoolbeurs waar toeleveranciers en andere organisaties hun product of dienst presenteren.

De dag staat in het teken van de ‘Rijschool van de Toekomst’. Tijdens de Lesauto Testdag gaat de branche hierover in gesprek. Er zijn interessante workshops te volgen waarvan een groot deel in het teken staat van dit thema, zoals een workshop over de komst van de zelfrijdende auto.

Wil je meer informatie of wil je je registeren voor de Lesauto Testdag? Bezoek dan de website.

Rijschool Innovatie Award

Daarnaast wordt dit jaar de Rijschool Innovatie Award uitgereikt. Ondernemers en toeleveranciers in de rijschoolbranche mogen hun innovatieve producten en diensten voordragen die wat hen betreft kans maken op de onderscheiding. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Lesauto Testdag 2017 op 18 september in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg. Wil je ook kans maken op deze prijs? Meld je dan hier aan.

Lees ook: Registratie voor Lesauto Testdag 2017 geopend

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Presenteer je innovatie op Demonstratieplein van Lesauto Testdag 2017 | RijschoolPro
Lesauto Testdag 2016

Presenteer je innovatie op Demonstratieplein van Lesauto Testdag 2017

Voor het eerst op de Lesauto Testdag kunnen ondernemers en toeleveranciers hun bijzondere innovaties tonen op het hiervoor speciaal ingerichte Demonstratieplein buiten. Of het nu gaat om rijsimulatoren, een bijzonder voertuig of een nieuwe app: zowel (letterlijk) grote als kleine producten zijn welkom op het jaarlijkse evenement van de rijschoolbranche.

Reeds ingeschreven standhouders en importeurs kunnen hier kosteloos aan deelnemen, als aanvulling bij hun bestaande standdeelname. Voor overige toeleveranciers en ondernemers, vraag naar de mogelijkheden.

Heb jij ook een innovatie ontwikkeld dat je graag met de rijschoolsector wil delen? Neem dan contact op met de beursorganisatie van de Lesauto Testdag, via [email protected].

Lesauto Testdag

De Lesauto Testdag is hét jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche, georganiseerd door VerkeersPro. De zesde editie wordt gehouden op een bijzondere locatie: het Nationaal Militair Museum op de voormalige vliegbasis Soesterberg. Op het buitenterrein staan tientallen lesauto’s klaar voor een testrit. Er is een grote rijschoolbeurs waar toeleveranciers en andere organisaties hun product of dienst presenteren.

De dag staat in het teken van de ‘Rijschool van de Toekomst’. Tijdens de Lesauto Testdag gaat de branche hierover in gesprek. Er zijn interessante workshops te volgen waarvan een groot deel in het teken staat van dit thema, zoals een workshop over de komst van de zelfrijdende auto.

Wil je meer informatie of wil je je registeren voor de Lesauto Testdag? Bezoek dan de website.

Rijschool Innovatie Award

Daarnaast wordt dit jaar de Rijschool Innovatie Award uitgereikt. Ondernemers en toeleveranciers in de rijschoolbranche mogen hun innovatieve producten en diensten voordragen die wat hen betreft kans maken op de onderscheiding. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Lesauto Testdag 2017 op 18 september in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg. Wil je ook kans maken op deze prijs? Meld je dan hier aan.

Lees ook: Registratie voor Lesauto Testdag 2017 geopend

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.