Dit is de Raad van Toezicht van de LBKR

De Raad van Toezicht van beroepsvereniging LBKR bestaat uit Harko de Jonge, Michiel Wallaard en Boudewijn Pijnappel. De samenstelling van de Raad werd bekendgemaakt tijdens de openbaren bijeenkomst van LBKR eind vorige week.

Harko de Jonge is directeur-eigenaar van Assenrode Groep in Apeldoorn, een bureau gespecialiseerd in werving en selectie. Michiel Wallaard is naast raadslid bij de LBKR bestuurder bij CNV-Vakmensen. Vanuit de vakbond houdt hij de rijschoolbranche in de gaten. Wallaard zegt in een toelichting de LBKR te adviseren over arbeidsvoorwaarden en lesprijzen. Hij wil tevens dat de pioniersgeest van de club behouden blijft.
Boudewijn Pijnappel is de enige rijschoolhouder in het rijtje. Hij is een opvallende naam omdat hij ook mede-oprichter van de branchevereniging VRB was in 2009. Pijnappel is tevens voorzitter van de Belangenvereniging kring 71 (Tilburg). In het ledenmagazine van LBKR schreef Pijnappel vorige maand: “Langzaam maar zeker voel ik meer de betrokkenheid bij de LBKR. Het bestuur heeft een groot inlevingsvermogen voor wat er leeft onder de leden en dus ook in de branche.”

Takenpakket

De samenstelling van de Raad van Toezicht werd bekendgemaakt tijdens een openbare meeting van de LBKR vorige week in Epe. De taken van de raad zijn het adviseren van het bestuur, toezicht houden op de statuten en adviseren bij de aanstelling van nieuwe bestuursleden.

Lees ook: 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.