Het RVV is meest gevolgde WRM-bijscholing van 2019

Pixabay, vrij te gebruiken foto

In de top vijf van de meest gevolgde theoretische WRM-bijscholingen over 2019 prijkt 28 Het RVV bovenaan het lijstje. De cursus over het Reglement verkeersregels en verkeerstekens is vooralsnog de enige in zijn soort en daarmee vanaf april eens in de vijf jaar verplichte kost voor alle rijinstructeurs. 

Rijinstructeurs moeten iedere vijf jaar minimaal zes dagdelen theoriebijscholing volgen om hun WRM-certificaat geldig te houden. Alle bijscholingen, inclusief de leerdoelen, zijn te vinden op de website van IBKI. De bijscholing Het RVV telt voor twee dagdelen mee.

Veplicht

Als op 1 april de nieuwe WRM ingaat, is het voor rijinstructeurs verplicht om iedere vijf jaar ten minste een bijscholing over ‘relevante wet- en regelgeving’ te volgen. Momenteel is de meest gevolgde cursus tevens de enige cursus die hier invulling aan geeft.

Regelmatig vinden er in het RVV wijzigingen plaats, waardoor de kans bestaat dat de kennis van rijinstructeurs niet helemaal up-to-date meer is. Die recente wijzigingen worden besproken tijdens de cursus. Daarnaast worden de belangrijkste onderdelen van het Reglement doorgenomen en de theoretische kennis wordt klassikaal getoetst en besproken.

Top vijf

De top vijf van de meest gevolgde theoretische bijscholingen over 2019 ziet er als volgt uit:

  1. Het RVV (28)
  2. Faalangstinstructeur (20)
  3. Coaching en feedback geven (26)
  4. ADAS (Advanced Drivers Assistance Systems) (45)
  5. Leerlingvolgsysteem in de praktijk (42)

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Het RVV is meest gevolgde WRM-bijscholing van 2019 | RijschoolPro

Het RVV is meest gevolgde WRM-bijscholing van 2019

Pixabay, vrij te gebruiken foto

In de top vijf van de meest gevolgde theoretische WRM-bijscholingen over 2019 prijkt 28 Het RVV bovenaan het lijstje. De cursus over het Reglement verkeersregels en verkeerstekens is vooralsnog de enige in zijn soort en daarmee vanaf april eens in de vijf jaar verplichte kost voor alle rijinstructeurs. 

Rijinstructeurs moeten iedere vijf jaar minimaal zes dagdelen theoriebijscholing volgen om hun WRM-certificaat geldig te houden. Alle bijscholingen, inclusief de leerdoelen, zijn te vinden op de website van IBKI. De bijscholing Het RVV telt voor twee dagdelen mee.

Veplicht

Als op 1 april de nieuwe WRM ingaat, is het voor rijinstructeurs verplicht om iedere vijf jaar ten minste een bijscholing over ‘relevante wet- en regelgeving’ te volgen. Momenteel is de meest gevolgde cursus tevens de enige cursus die hier invulling aan geeft.

Regelmatig vinden er in het RVV wijzigingen plaats, waardoor de kans bestaat dat de kennis van rijinstructeurs niet helemaal up-to-date meer is. Die recente wijzigingen worden besproken tijdens de cursus. Daarnaast worden de belangrijkste onderdelen van het Reglement doorgenomen en de theoretische kennis wordt klassikaal getoetst en besproken.

Top vijf

De top vijf van de meest gevolgde theoretische bijscholingen over 2019 ziet er als volgt uit:

  1. Het RVV (28)
  2. Faalangstinstructeur (20)
  3. Coaching en feedback geven (26)
  4. ADAS (Advanced Drivers Assistance Systems) (45)
  5. Leerlingvolgsysteem in de praktijk (42)

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.