Theorie-examens en cursussen bij CBR uitgesteld tot minstens 13 maart

Theorie, CBR, foto van Promedia

Het CBR meldt dat theorie-examens en cursussen tot in elk geval 13 maart zijn uitgesteld. Dit geldt voor de individuele en beroepstheorie-examens, de cursussen ‘Alcohol’ en ‘Verantwoord rijgedrag’ en de klassikale theoretische nascholing voor beroepschauffeurs.

Vorige week werden de theorie-examens al uitgesteld tot 9 maart. Dit is nog eens met vier dagen verlengd tot 13 maart. De regel voor de maximale groepsgrootte zorgt ervoor dat de theorie-examens en klassikale cursussen nog eens worden verzet. Het CBR laat uiterlijk 11 maart weten wat de gevolgen zijn voor theorie-examens en cursussen vanaf 15 maart.

Het CBR geeft aan dat zodra de theorie-examens en cursussen weer starten, deze zonder dubbele kosten kunnen worden ingehaald. Voor het inhalen van de theorie-examens heeft het CBR tot en met mei plekken vrijgehouden. Hiervoor kan na de dag van uitstel een reservering worden gemaakt. Alle kandidaten van wie de examens en cursussen niet doorgaan, krijgen bericht van het CBR.

Plekken voor nieuwe theorie-examens kunnen voorlopig worden gereserveerd voor de periode vanaf 1 juni.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

2 reacties op “Theorie-examens en cursussen bij CBR uitgesteld tot minstens 13 maart”

Amar J Sing|07.03.21|07:12

Pure waanzin om vanaf 3 maart theorie examens uit te stellen. Middels sneltesten voor aanvang/mondneuskapje/ de hokjes met bestaande schotten/stilte tijdens het examen….Niks aan de hand.
Duidelijk voorbeeld van geframed zijn in angst en geen gezond verstand. Elke avond wel talkshows op de tv met 4-6 man aan tafel waar heftig wordt gediscussieerd en luidkeels wordt gelachen…..

Mart Kuiper|07.03.21|10:16

En aangezien er geen versoepeling aan lijkt te komen tot eind Maart zal theorie ook nog wel weken uitgesteld worden. Ik merk nu al aan nieuwe leerlingen die zich aanmelden voor de motor ( wat natuurlijk een seizoensgebonden categorie is ) dat deze zich af gaan vragen of het zin heeft er dit jaar aan te beginnen. Theorie kunnen ze soms pas eind Juni, begin Juli halen. Dan nog de beide praktijkexamens…dan gaat de lol er al snel af. En zo lopen we nog meer klanten en omzet mis, bedankt Rutte!!!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.