Alkmaarse rijinstructeur aangehouden op verdenking van aanranding

Alkmaarse rijinstructeur aangehouden op verdenking van aanranding

Foto ter illustratie Foto: Unsplash

In Alkmaar is op donderdag 6 oktober een rijinstructeur aangehouden op verdenking van aanranding, verklaart het Openbaar Ministerie Noord-Holland. Drie van zijn leerlingen hebben aangifte gedaan, waarna de politie een onderzoek startte en de man vervolgens heeft aangehouden.

De verdachte is inmiddels gehoord en is op vrijdag 7 oktober voorgeleid aan de rechter-commissaris. Deze heeft het besluit genomen de man in kwestie te schorsen. “De man blijft verdachte in de zaak en het onderzoek duurt voort”, meldt het Openbaar Ministerie.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.