Lenoir Opleidingen opent nieuw hoofdkantoor

Lenoir Opleidingen opent nieuw hoofdkantoor

Het nieuwe pand in Geleen Foto's: Wilko Lenoir/Lenoir Opleidingen

Lenoir Opleidingen heeft onlangs een nieuw hoofdkantoor geopend in Geleen. Vanaf nu worden de opleidingen en bijscholingen voor rijinstructeurs in de regio Zuid-Limburg vanuit hier verzorgd. Cursussen in andere delen van het land blijven plaatsvinden op de huidige locaties.

“Onze locatie in Nederweert is door de snelle groei van het bedrijf te klein geworden”, vertelt Wilko Lenoir die zeven jaar geleden het opleidingsinstituut is begonnen. “Dit nieuwe pand biedt veel meer mogelijkheden. Er is onder andere een receptie en een kantoorgedeelte. Daarnaast zijn er leslokalen gevestigd en wordt er een ZOOM studio gerealiseerd.”

Aan het milieu is volgens Lenoir ook gedacht. “Op het pand worden 38 zonnecellen geplaatst, zodat het CO2-neutraal is. Ook is er op de parkeerplaats een oplaadpaal, waar cursisten eventueel hun elektrische auto kunnen opladen tijdens het volgen van een opleiding of bijscholing.”

Virginie en Wilko Lenoir tekenen de papieren voor het nieuwe pand
Virginie en Wilko Lenoir tekenen de papieren voor het nieuwe pand

Misschien ook interessant:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Lenoir Opleidingen opent nieuw hoofdkantoor | RijschoolPro
Lenoir Opleidingen opent nieuw hoofdkantoor

Lenoir Opleidingen opent nieuw hoofdkantoor

Het nieuwe pand in Geleen Foto's: Wilko Lenoir/Lenoir Opleidingen

Lenoir Opleidingen heeft onlangs een nieuw hoofdkantoor geopend in Geleen. Vanaf nu worden de opleidingen en bijscholingen voor rijinstructeurs in de regio Zuid-Limburg vanuit hier verzorgd. Cursussen in andere delen van het land blijven plaatsvinden op de huidige locaties.

“Onze locatie in Nederweert is door de snelle groei van het bedrijf te klein geworden”, vertelt Wilko Lenoir die zeven jaar geleden het opleidingsinstituut is begonnen. “Dit nieuwe pand biedt veel meer mogelijkheden. Er is onder andere een receptie en een kantoorgedeelte. Daarnaast zijn er leslokalen gevestigd en wordt er een ZOOM studio gerealiseerd.”

Aan het milieu is volgens Lenoir ook gedacht. “Op het pand worden 38 zonnecellen geplaatst, zodat het CO2-neutraal is. Ook is er op de parkeerplaats een oplaadpaal, waar cursisten eventueel hun elektrische auto kunnen opladen tijdens het volgen van een opleiding of bijscholing.”

Virginie en Wilko Lenoir tekenen de papieren voor het nieuwe pand
Virginie en Wilko Lenoir tekenen de papieren voor het nieuwe pand

Misschien ook interessant:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.