Team Verkeerspro klaar voor de Arctic Challenge

Zondag 17 januari vertrekken Joan Blaas en Fritjof Terlingen namens Team Verkeerspro voor de Arctic Challenge, een tocht van 7000 kilometer onder bizarre omstandigheden naar de poolcirkel. Team Verkeerspro zet zich in voor het goede doel oneMen.

Hoofdsponsor

Om deze tocht mogelijk te maken hebben diverse bedrijven hun steun toegezegd aan Team Verkeerspro. Hoofdsponsor is het Uitgeefhuis, een bedrijf dat gesponsorde (jaar)boeken en magazines maakt. “Dankzij de hoge kwaliteit en extra service onderscheidt het uitgeefhuis zich van de concurrentie, waardoor er ieder schooljaar weer meer nieuwe klanten ons weten te vinden”, zegt directeur Babs Nagel.

Communicatiesponsor

Om in Scandinavië goed bereikbaar te zijn voor de volgers, is een goede communicatie uiteraard van groot belang. Hiervoor draagt Finntax zorg door middel van een dongel en een mobiele telefoon. Marketing manager Laura van de Rijke: “We sponsoren dit samen met  T-mobile, één van onze Top Partners waar wij mee samenwerken op dit gebied. T-mobile is concreet bezig met het bereikbaarheidsvraagstuk en dit is een mooi evenement om te laten zien dat ze het aankunnen.”

Brillensponsor

Omdat het in Scandinavië ook overdag veelal donker is, is een goed zich van wezenlijk belang. Loonen brillen heeft dan ook gezorgd voor een speciale bril voor bestuurder Joan Blaas, die ideaal is voor de nacht. Met de zogenaamde i.Scription bril van Zeiss kan Team Verkeerspro ook als het donker is scherp zien wat met name de veiligheid enorm ten goede komt. De bril is bovendien uitgerust met een USB-stick waardoor het makkelijk mogelijk is om foto’s van de Arctic Challenge te delen met andere deelnemende teams.

Bestickeringsponsor

De auto van Verkeerspro is geheel bestickerd door BiteMedia. “We hebben een 2,5 meter full-colour printer met een hoge resolutie. Daarmee kunnen we eigenlijk alles wat nodig is zelf afdrukken. We hebben dus alles in eigen huis en zijn in staat om snel te leveren”, aldus Bas de Rooij, die hetgeen hij zegt overduidelijk heeft bewezen bij de auto van Team Verkeerspro.

Designsponsor

Verder verzorgde Alexander Mul namens iMade al het desing werk voor de website en de auto. “De reden dat we sponsoren is vooral omdat we de website Verkeerspro.nl hebben gemaakt en zeker ook omdat ik auto’s zelf heel interessant vind.”

Hostingsponsor

Om al het nieuws en de foto’s snel te kunnen presenteren aan de bezoekers van Verkeerspro.nl is uiteraard ook een goede hosting van groot belang. Hiervoor draagt Intermax zorg. Intermax staat verder achter het goede doel waar Team Verkeerspro voor staat. “En verder wil ik ze veel succes wensen tijdens de rally”, besluit directeur John Knieriem.

Bandensponsor

Om de Landrover van Team Verkeerspro zo veilig mogelijk te laten rijden, is het beschikken over winterbanden uiteraard van cruciaal belang. Deze zijn geleverd door Ames, een gerenommeerde merkdealer van Volkswagen, Audi en Seat.

Fashionsponsor

Om ook goed georganiseerd de tocht te volbrengen, levert Berba tassen en portefeuilles aan Team Verkeerspro. Het opbergen van document en het meenemen van de benodigde laptop wordt dankzij hen veiliggesteld.

Naast de hoofdsponsor en de leveranciers levert ook Ocean Wide SAS een substantiële bijdrage aan Team Verkeerspro en oneMen. Naast alle hierboven genoemde bedrijven, betuigen ook diverse particulieren hun steun aan Team Verkeerspro en oneMen. Ook via deze weg willen wij hen uiteraard hartelijk danken.

oneMen-pionier Joseph Win

Team Verkeerspro zet zich specifiek in voor oneMen-pionier Joseph Win uit Myanmar die strijdt met zijn organisatie Country Association for Rural Development (CAD) voor de ontwikkeling van de provincie Chin. Deze provincie wordt door de Junta verwaarloosd, omdat er geen grondstoffen te vinden zijn. In het gebied zijn daarom weinig tot geen scholen en ziekenhuizen. Ook de infrastructuur is in slechte staat.

Joseph probeert de leefomstandigheden in de Chinprovincie te verbeteren met de schaarse middelen die hij heeft. Hij regelt bijvoorbeeld de reparaties van wegen en bruggen in de omgeving. Ook probeert Joseph ervoor te zorgen dat er scholen en ziekenhuizen worden gebouwd. Een mooie doel waar Team Verkeerspro uiteraard haar uiterste best voor gaat doen.

Team Verkeerspro op weg

U kunt de verrichtingen van Team Verkeerspro volgen op Verkeerspro.nl: https://www.rijschoolpro.nl/arctic-challenge/

Op deze website zijn ook de foto’s te vinden. Daarnaast is het mogelijk om de verrichtingen van Joan Blaas en Fritjof Terlingen te volgen op Twitter: http://twitter.com/verkeerspro

De Twitter-berichten van de twee zijn evenzeer terug te vinden op Verkeerspro.nl . Hierop is middels google-maps ook te zien op welke locatie Team Verkeerspro zich bevindt. Hierdoor kunt u hen dus continu volgen in de tocht op weg naar de poolcirkel. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Team Verkeerspro klaar voor de Arctic Challenge”

Theya C.T. van Rutte|19.01.10|18:25

GOOD LUCK ALLEMAAL!!! WELKOM VEILIG THUIS!!! GROET. Theya

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.