Waarschijnlijk snelle doorstart De Vries

De rechtbank in Groningen heeft het bedrijfsonderdeel De Vries BV in Veendam failliet verklaard.

Volgende week woensdag buigt de rechtbank in Leeuwarden zich over de faillissementsaanvragen van Cargo BV, het ‘kloppende hart’ van het bedrijf. Ondertussen zijn drie partijen bezig met de overname van de boedel, weet de Leeuwarder Courant.

In Cargo BV zijn het personeel, de orderportefeuille, het containervervoer en het internationaal vervoer zijn ondergebracht.

Achter de schermen werkt een consortium van drie partijen aan een overname van de boedel. Zij stellen zich gedurende drie weken garant voor het vervoer en de betalingen door De Vries. Bij de onderneming, sinds 2008 een voortzetting van de noordelijke vestigingen van Vos Logistics, werken 285 mensen. Daarnaast zijn er ongeveer 40 eigen rijders, die grotendeels in opdracht van De Vries rijden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Waarschijnlijk snelle doorstart De Vries | RijschoolPro