Examens met tolk weer beschikbaar bij CBR
na faillissement

Examens met tolk weer beschikbaar bij CBR

Kandidaten van wie het examen met tolk is uitgesteld, krijgen voorrang bij het reserveren van een nieuw examen Foto: ANP

Kandidaten die een theorie- of praktijkexamen met tolk willen reserveren, kunnen dit vanaf 18 maart weer doen. Het CBR heeft hierover met een aantal tolkdiensten, waaronder MasterTolken, nieuwe afspraken gemaakt.

Door het faillissement van tolkdienst HearHear in januari van dit jaar, was het tijdelijk niet mogelijk om een examen met tolk te reserveren of een rijvaardigheidsonderzoek te laten afnemen. Vanaf dat moment heeft MasterTolken de al geplande en betaalde examens overgenomen.

Kandidaten van wie het examen met tolk is uitgesteld, krijgen voorrang bij het reserveren van een nieuw examen. Voor hen zijn tot medio april extra plekken beschikbaar. “We zetten extra capaciteit in om zoveel mogelijk kandidaten op korte termijn een examen te kunnen laten doen, maar verwachten een hoger dan gebruikelijke reserveringstermijn voor een individueel begeleid theorie-examen”, laat het CBR weten.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Examens met tolk weer beschikbaar bij CBR | RijschoolPro
Examens met tolk weer beschikbaar bij CBR
na faillissement

Examens met tolk weer beschikbaar bij CBR

Kandidaten van wie het examen met tolk is uitgesteld, krijgen voorrang bij het reserveren van een nieuw examen Foto: ANP

Kandidaten die een theorie- of praktijkexamen met tolk willen reserveren, kunnen dit vanaf 18 maart weer doen. Het CBR heeft hierover met een aantal tolkdiensten, waaronder MasterTolken, nieuwe afspraken gemaakt.

Door het faillissement van tolkdienst HearHear in januari van dit jaar, was het tijdelijk niet mogelijk om een examen met tolk te reserveren of een rijvaardigheidsonderzoek te laten afnemen. Vanaf dat moment heeft MasterTolken de al geplande en betaalde examens overgenomen.

Kandidaten van wie het examen met tolk is uitgesteld, krijgen voorrang bij het reserveren van een nieuw examen. Voor hen zijn tot medio april extra plekken beschikbaar. “We zetten extra capaciteit in om zoveel mogelijk kandidaten op korte termijn een examen te kunnen laten doen, maar verwachten een hoger dan gebruikelijke reserveringstermijn voor een individueel begeleid theorie-examen”, laat het CBR weten.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.