Google, ranking, internet, link, website

Verbeter de Google Ranking van uw website op internet

Verhoog de vindbaarheid van uw website in Google en maak een link aan naar www.verkeerspro.nl. VerkeersPro.nl plaatst dan een link terug naar uw rijschool in de Bedrijvengids en daarmee verbetert u gratis uw vindbaarheid op internet.

Vraag uw webmaster om een linkje aan te maken naar www.verkeerspro.nl. Stuur de pagina URL van deze link plus uw adres gegevens naar [email protected] en wij plaatsen een gratis vermelding in de Bedrijvengids met link naar uw rijschool.

Google merkt dat er door ons wordt gelinkt naar uw site. Hoe meer internet links naar uw rijschool door websites met een hoge Google-waardering (zoals VerkeersPro.nl), hoe hoger u op Google scoort als potentiële leerlingen op zoek zijn naar een rijschool bij hen in de buurt.

Het helpt ook als u de website van uw rijschool invult op www.rijschoolgegevens.nl. Iedere rijschool heeft hiervoor een inlogcode ontvangen van het CBR. U krijgt dan automatisch een vermelding terug vanaf deze site.

Vraag ook uw collega rijscholen een link op te nemen naar uw website en geef hem op zijn beurt ook een link. Zo helpt u elkaar nog hoger te scoren in Google. Kijk op www.prcheck.nl hoeveel backlinks u al heeft opgebouwd.

Op deze website kunt u ook zien wat uw ‘Page-Rank’ is volgens Google. Hiermee geeft de zoekmachine aan hoe  hoog hij uw site waardeert. Ook daarbij geldt: hoe hoger de waardering, hoe hoger u komt in de zoekresultaten van potentiële leerlingen.

Lees ook: Zet uw rijschool op Google Places en sta meteen bovenaan
Lees ook:Scoor beter in Google met uw rijschool: Google Analytics
Lees ook: Extra leerlingen met goede ‘landing-pages’ op uw website
Lees ook: Deel 2: Tips om uw rijschool hoger te laten scoren in Google

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.