Boek je WRM-bijscholingen via de VerkeersPro Academy

Via de VerkeersPro Academy kun je eenvoudig verschillende WRM-bijscholingen vergelijken en boeken. Omdat het soms lastig is om in het oerwoud van bijscholingen en aanbieders snel en gemakkelijk een goede keuze te maken, biedt de VerkeersPro Academy een overzicht van bijscholingen in het hele land. 

In één oogopslag is duidelijk waar en wanneer een bijscholingsonderwerp wordt gegeven en welke prijzen de verschillende opleiders vragen. Een rijinstructeur kan zoeken op bijscholingsonderwerp of in het totaalaanbod van een specifieke opleider.

Opleidingen

De VerkeersPro Academy werkt momenteel samen met elf verschillende opleidingspartners uit het hele land. Dat aantal groeit overigens nog steeds. Partners van de VerkeersPro Academy zijn:

Via de VerkeersPro Academy worden diverse bijscholingsonderwerpen aangeboden. Onder meer:

 • Autisme en AD(H)D tijdens de rijles (2 dagdelen)
  Voor de theorie omtrent autisme en ADHD. De rijinstructeur leert welke praktisch te gebruiken methodieken er zijn en leert ze direct in te zetten.
 • Coaching en feedback geven (2 dagdelen)
  Over coachen van een leerling tijdens de praktijkles. Wat is het verschil tussen instructie geven en coachen? En hoe pas je dit toe in de praktijk?
 • Faalangstinstructeur (2 dagdelen)
  Componenten die relatie hebben met faalangst. Wat is faalangst en wat is rijexamenangst? Wat kunnen de oorzaken zijn en welke signalen geeft een leerling af?
 • Het RVV (2 dagdelen) 
  Over de nieuwste wijzigingen en belangrijkste onderdelen die de laatste periode in het RVV zijn aangebracht.
 • Lerend leren in de praktijk (2 dagdelen)
  In theorie het praktische toepassen van ‘lerend leren’, waardoor de instructeur aspirant-bestuurders tot aan het einde van de praktijkopleiding meer gaat coachen in plaats van begeleiden.

Klik hier voor het volledige bijscholings-aanbod.

WRM-bijscholing

Het boeken van een WRM-bijscholing via de VerkeersPro Academy is binnen enkele minuten geregeld. Meteen na registratie ontvangt de instructeur een e-mailbevestiging met tijden, locatie en wat mee te brengen naar de bijscholing.

Wanneer een klas vol zit of onverhoopt geannuleerd wordt, wordt de registratie meteen gesloten.

Trainingen

De VerkeersPro Academy werkt ook samen met aanbieders van aanvullende cursussen. Die verdiepende opleidingen zijn bedoeld om instructeurs nog beter te maken in hun vak en zich te kunnen onderscheiden binnen de huidige rijschoolbranche.

Zo kun je je via de VerkeersPro Academy nu aanmelden voor de trainingsdag ‘NLP en Verkeersangst‘ door trainer Sjaak de Coninck (DCTM). Wegens succes geeft hij in november voor de derde keer een reeks eendaagse trainingen voor rijinstructeurs die meer willen weten over het omgaan en communiceren met verkeersangstigen. Het is een voordelig voorproefje op de complete opleiding tot Rijinstructeur+. Ga voor meer informatie over de trainingsdagen op 4 november (Driebergen) en 18 november (Eindhoven) naar www.verkeerspro.nl/academy/opleiding/

Informatie

Wil je meer informatie over de VerkeersPro Academy, de partners, de bijscholingsonderwerpen of de trainingen? Of wil je het overzicht bekijken om meteen een bijscholing of training te boeken? Ga dan naar www.verkeerspro.nl/academy

Auteur: Roosmarijn Dierick

1 reactie op “Boek je WRM-bijscholingen via de VerkeersPro Academy”

werken jullie niet samen met VRO in Waalre en waarom wel of niet?

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.