Lenoir Opleidingen neemt RABNED over

Pixabay, vrij te gebruiken foto

Lenoir Opleidingen heeft het Rijtechnisch Adviesbureau Nederland (RABNED) overgenomen. 
Rabned is een bekend opleidingsinstituut voor rijinstructeurs, dat zich met name richt op het geven van WRM-bijscholingen in de regio Eindhoven en Twente.

Sjak van Meerendonk van Rabned doet zijn zaak vanwege privéredenen van de hand. Van Meerendonk geeft aan dat hij altijd veel waarde heeft gehecht aan kwalitatief hoogwaardige cursussen. Hij heeft door de jaren heen een vertrouwensband opgebouwd met zijn klanten. Voor hem is het dus belangrijk dat zijn klanten goed terechtkomen. Met Lenoir Opleidingen heeft hij een partij gevonden, die aan de door hem gestelde kwaliteitseisen voldoet.

Voor Wilko Lenoir, de eigenaar van Lenoir Opleidingen, is de overname van Rabned een mooie kans om zijn bedrijf uit te breiden. “We zijn de afgelopen jaren snel gegroeid en geven nu opleidingen en bijscholingen in heel Nederland. Voor ons is de overname van Rabned een mooie gelegenheid om ons bedrijf uit te breiden in de regio’s Eindhoven en Twente.”

Voor klanten van Rabned verandert er niet veel. Voor hen zullen er nog steeds WRM-bijscholingscursussen plaatsvinden in Eindhoven en de regio Twente. Wel kunnen zijn nu kiezen uit een groter aantal onderwerpen. Het is de bedoeling dat ongeveer een maal per maand een WRM bijscholing plaatsvindt in zowel Twente als in Eindhoven.

Lees ook: 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.