Theorie-examens waarschijnlijk van start door versoepelingen van kabinet

Het demissionaire kabinet maakt dinsdagavond naast het weer opengaan van de horecaterrassen en het afschaffen van de avondklok bekend dat de locaties voor theorie-examens weer open gaan. Dat melden ingewijden aan de politieke redactie van RTL Nieuws.

In de versoepelingen die het kabinet dinsdagavond aankondigt, zijn de theorie-examens weer aan de buurt. Minister van Infrastructuur en Waterstaat liet gister nog aan Kamerleden weten geen datum te kunnen noemen voor de herstart van theorie, maar er wel bovenop te zitten.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.