LesElektrisch organiseert derde webinar: ‘Ondernemen is vooruitzien’

Les Elektrisch organiseert derde webinar: ‘Ondernemen is vooruitzien’

Eerste webinar van Les Elektrisch Foto: René Bastiaans/Les Elektrisch

Les Elektrisch verzamelt zich opnieuw met de branche en organiseert op donderdag 24 november een live webinar. Deze staat in het teken van alles waar een rijschool tegenaan kan lopen bij het maken van de overstap naar elektrisch rijden en lesgeven.

Volgens René Bastiaans van Les Elektrisch, is er in de branche nog veel onduidelijkheid op het gebied van elektrisch rijden. “Er zijn een hoop indianenverhalen en een hoop vraagtekens, waardoor rijschoolhouders nog steeds denken: geef mijn portie maar aan Fikkie, ik wacht het nog wel even af. Daarom gaan we in de webinar alle feiten op een rijtje zetten en alles inzichtelijk maken.”

De mannen van Les Elektrisch gaan onder andere in gesprek met Willemijn van Essen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) die in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat (I&W) onderzoek doet naar alle aspecten van elektrisch rijden. Samen met Les Elektrisch wordt antwoord gegeven op vragen als: is een elektrische auto daadwerkelijk schoner dan een fossiele auto?

Ook Maarten Hachmang, mede-oprichter van de Laadpas Top 10, komt aan het woord in de webinar. Hij beantwoordt onder andere vragen over slim laden, zonnepanelen en dynamische tarieven. “Want, kun je in deze tijden van hoge energieprijzen nog wel voordelig elektrisch rijden? Dat is een vraag die ondernemers zichzelf op dit moment stellen”, vervolgt Bastiaans.

Panel van de praktijk

Er zijn al een aantal rijschoolhouders met een gedeeltelijk of volledig elektrisch wagenpark, waaronder Nora Stoppelenburg, Merlin Weber en Marcel Bruggink. Om deze ondernemers hun ervaringen te laten delen, komen ook zij aan het woord in de webinar tijdens een paneldiscussie. “Deze ondernemers hebben het echte verhaal, want zij doen het al; elektrisch lessen. Hun drijfveer vind ik echt heel gaaf”, aldus Bastiaans.

Webinar 4.0

De voorgaande webinars van Les Elektrisch zijn volgens Bastiaans erg goed ontvangen. Een vierde webinar staat dan ook al op de planning voor het voorjaar van 2023. Die zal volledig in het teken staan van alles wat uit het onderzoek van de HAN is gekomen, maar dan in relatie tot de politiek.

Geïnteresseerden kunnen zich hier gratis aanmelden voor de live webinar op donderdag 24 november die zal plaatsvinden van 19.30 tot 21.00 uur.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

1 reactie op “Les Elektrisch organiseert derde webinar: ‘Ondernemen is vooruitzien’”

Dennis Moerkens|09.11.22|16:27

leuk artikel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Les Elektrisch organiseert derde webinar: ‘Ondernemen is vooruitzien’ | RijschoolPro
LesElektrisch organiseert derde webinar: ‘Ondernemen is vooruitzien’

Les Elektrisch organiseert derde webinar: ‘Ondernemen is vooruitzien’

Eerste webinar van Les Elektrisch Foto: René Bastiaans/Les Elektrisch

Les Elektrisch verzamelt zich opnieuw met de branche en organiseert op donderdag 24 november een live webinar. Deze staat in het teken van alles waar een rijschool tegenaan kan lopen bij het maken van de overstap naar elektrisch rijden en lesgeven.

Volgens René Bastiaans van Les Elektrisch, is er in de branche nog veel onduidelijkheid op het gebied van elektrisch rijden. “Er zijn een hoop indianenverhalen en een hoop vraagtekens, waardoor rijschoolhouders nog steeds denken: geef mijn portie maar aan Fikkie, ik wacht het nog wel even af. Daarom gaan we in de webinar alle feiten op een rijtje zetten en alles inzichtelijk maken.”

De mannen van Les Elektrisch gaan onder andere in gesprek met Willemijn van Essen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) die in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat (I&W) onderzoek doet naar alle aspecten van elektrisch rijden. Samen met Les Elektrisch wordt antwoord gegeven op vragen als: is een elektrische auto daadwerkelijk schoner dan een fossiele auto?

Ook Maarten Hachmang, mede-oprichter van de Laadpas Top 10, komt aan het woord in de webinar. Hij beantwoordt onder andere vragen over slim laden, zonnepanelen en dynamische tarieven. “Want, kun je in deze tijden van hoge energieprijzen nog wel voordelig elektrisch rijden? Dat is een vraag die ondernemers zichzelf op dit moment stellen”, vervolgt Bastiaans.

Panel van de praktijk

Er zijn al een aantal rijschoolhouders met een gedeeltelijk of volledig elektrisch wagenpark, waaronder Nora Stoppelenburg, Merlin Weber en Marcel Bruggink. Om deze ondernemers hun ervaringen te laten delen, komen ook zij aan het woord in de webinar tijdens een paneldiscussie. “Deze ondernemers hebben het echte verhaal, want zij doen het al; elektrisch lessen. Hun drijfveer vind ik echt heel gaaf”, aldus Bastiaans.

Webinar 4.0

De voorgaande webinars van Les Elektrisch zijn volgens Bastiaans erg goed ontvangen. Een vierde webinar staat dan ook al op de planning voor het voorjaar van 2023. Die zal volledig in het teken staan van alles wat uit het onderzoek van de HAN is gekomen, maar dan in relatie tot de politiek.

Geïnteresseerden kunnen zich hier gratis aanmelden voor de live webinar op donderdag 24 november die zal plaatsvinden van 19.30 tot 21.00 uur.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

1 reactie op “Les Elektrisch organiseert derde webinar: ‘Ondernemen is vooruitzien’”

Dennis Moerkens|09.11.22|16:27

leuk artikel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.